Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zin in een spiritueel festival? Ze zijn er weer!

/
/
/
1139 Views

In de Koorddanser-agenda met spirituele festivals staat weer een flinke lijst evenementen waar je naartoe kan deze zomer van 2021. Kies nu je spirituele festival. Helaas zijn de grote festivals in het buitenland niet van de grond gekomen door de restricties die met de corona-epidemie en overheidsmaatregelen samenhangen.

Ook in Nederland zijn er organisatoren die dit jaar het spirituele festival niet door laten gaan omdat de voorbereidingstijd te kort is gebleken en er onzekerheid blijft over het einde van de lockdown.

Maar er is gelukkig weer veel keuze. Wacht niet te lang met het reserveren van je plaats op een spiritueel festival. De organisatoren plannen de evenementen met respect voor de overheidsregels; de ruimte is daardoor beperkter dan eerder.

Voor een compleet en actueel overzicht van de spirituele festivals in Nederland: klik hier.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest