Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Heilige huisjes gaan om – horoscoop van juni 2021

/
/
/
2255 Views

Om maar met de deur in huis te vallen: Uranus staat in de horoscoop van juni 2021 vierkant Saturnus en dat is niet bepaald positief. Er gaan Heilige Huisjes om die al op de nominatie stonden. Uranus is de elektriciteit die zet de gevestigde zo-zijn-onze-manieren-saturnus onder stroom.

Er komen weer nieuwe misstanden aan het licht op financieel gebied. De overheid is Saturnus en die kan een fikse stroomstoot verwachten.

De vorige keer dat dit vierkant in de horoscoop plaatsvond, werd er een avondklok ingevoerd door de overheid ( Saturnus) die onze vrijheden (Uranus) behoorlijk beperkte (Saturnus). Er kwamen veel protesten ( Uranus) en de tegenbeweging (Uranus) groeide groter en kreeg meer aandacht van de media.

De Toeslagenaffaire en het schandaal rondom Omtzigt en Rutte en het vertrouwen zijn allemaal onder te brengen bij de spanning tussen Saturnus en Uranus. Aangezien dit aspect in de horoscoop van juni 2021 het gehele jaar aanblijft, is het einde nog niet in zicht. Met hier en daar een hoogtepunt en een van die hoogtepunten is juni.

Onze innerlijke overheid

Op persoonlijk vlak speelt zich iets dergelijks af. Onze innerlijke overheid wordt fiks uitgedaagd door de rebel in ons. Het moet anders! Hoe? Eh … anders graag. Want het oude (Saturnus) dient ons niet meer en de dwingende noodzaak voor vernieuwing (Uranus) is niet meer te houden. Er moet wat.

Afhankelijk van waar deze twee planeten in je persoonlijke horoscoop staat wordt het strijdveld zichtbaar. Voor de een is dat werk, voor de ander relaties en voor weer een ander familie, etc etc.

Retrograde Mercurius

Mercurius staat retrograde van de 1e tot en met de 22e. Thema’s die begonnen rond de 15e mei blijven duren tot ongeveer 7 juli 2021. Kenmerkend voor een retro Mercurius is de reflectie op het Zelf, de actualisatie van het verleden en het terugdraaien van beslissingen. Klassieker is het advies om niets te tekenen onder een retro Mercurius, tenzij het al langer in het vat zat. En dan nog – een keertje extra de kleine lettertjes lezen kan geen kwaad.

Mercurius staat in zijn eigen teken Tweelingen en is daar wendbaar, slim en sluw en rationeel. Gelukkig kan hij in Tweelingen goed relativeren met woordgrapjes wat tot onmiddellijke ontspanning leidt.

12 dierenriemtekens

Hier onder volgt de beschrijving voor de 12 dierenriemtekens in de horoscoop van juni 2021. Lees voor de volledigheid ook de tekst die hoort bij je ascendant en het teken waar je Maan in staat. Weet je die niet? Mail me dan op elodiehunting@gmail.com en ik reken het kosteloos voor je uit.

Ram

Jouw planeet Mars is onderweg naar een oppositie met Pluto en dat gaat geheid tot een confrontatie komen. De onderste steen komt boven en dat gaat je niet in de koude kleren zitten. Reken maar dat je een intense 1e week van juni gaat beleven.

Daarna krijg je tijd om bij te komen en als Mars naar Leeuw gaat op de 12e voel je hoe je krachten gaan toenemen. Een crisis is op het moment afschuwelijk, maar als je er later op terug kijkt, zie je de noodzaak en leer je er veel van. Zo ook nu. Je móest iets onder ogen gaan zien en daar heeft Pluto je bij geholpen.

Stier

Uranus staat in Stier en dat merk jij door de constante beweging in je leven. Alsof het maar niet op wil houden dein je mee van de ene naar de andere golf. Niks voor jou, want als het aan jou ligt, blijft alles zoals het is en houd je veranderingen buiten de deur. Omdat je weet wat je hebt en nooit kunt weten wat het nieuwe je zal brengen.

Toch moet je. Dat dit je achteraf beschouwd goed heeft gedaan, weten de Stieren met enige levenservaring. Komende maand krijg ook jij in de horoscoop van juni 2021 oude thema’s opnieuw voorgeschoteld en moet je opnieuw na gaan denken over een volgende stap in je leven. Als je vertrouwen hebt in jezelf, kun je meer aan dan je nu denkt. De 24e wordt een grootse dag.

Tweelingen

Omdat Mercurius jouw planeet is en in Tweelingen staat, wordt dit een maand waarin je je verleden de revue ziet passeren. Je krijgt een herkansing of herleeft dingen uit je verleden. Tweelingen is een vrolijk en lichthartig teken dus heel zwaar zal deze maand niet worden. Juist de plezierige zaken komen nog eens voorbij. Je bent graag met mensen en je hebt ze gemist! Lekker inhalen deze maand met een feestje hier en een feestje daar.

Vooral mensen waar je erg aan gehecht bent raken je nu. Dat merk je aan de vreugde die je voelt als jullie (eindelijk) weer ongehinderd samen zijn.

Kreeft

Voor jou zijn er enige ups en downs te verwachten. Enerzijds word je geconfronteerd met een pittig voldongen feit en het kost je moeite om je ertoe te verhouden. Misschien wordt een relatie voorgoed verbroken en is er geen weg meer terug. Anderzijds is er Venus in je teken. Venus is van de liefde en van het geld. De liefde bezoekt je en blijft een tijdje bij je, volgens de horoscoop van juni 2021. Je voelt je lekker en ervaart geluk in de kleine dingen. Dat er een financiële meevaller op je bankrekening rolt is ook niet verkeerd.

Leeuw

Vooral je sociale contacten zijn belangrijk deze maand. Je bevindt je weer in groepen mensen en dat is even wennen! Zag je niet aankomen. Je bent sneller moe dan je dacht en voelt ook echt behoefte om alleen met jezelf te zijn. Halverwege de maand ben je op stoom en gaat het beter. Je voelt je goed en hebt meer levenszin. Zeker het sporten doet je heel erg goed en bezorgt je prettige stofjes in je hersenen. Je bent optimistischer en beschikt over veel energie.

Maagd

Jij bent een geboren criticus en hebt je bedenkingen bij de nieuwe vrijheden. Je angst om besmet te worden is nog lang niet verdwenen en je blijft je zoveel mogelijk houden aan de maatregelen. Want je weet maar nooit! Gedurende deze maand word je wel wat losser, maar helemaal gerust ben je er niet op. Veel het nieuws volgen doet jouw tere zieltje geen goed. Je raakt er nerveus van en verward. Voor jou is het beter om in je schulp te blijven en de wereld nog niet definitief te betreden.

Weegschaal

Familie en gezin is belangrijk voor je. Al was het alleen maar om de sociale interactie die je met hen hebt. Onderhuids is er sprake van spanningen die zich aan het opbouwen zijn. Rondom de 24e mei gaat dit naar een hoogtepunt en als je het niet al teveel uit de hand wil laten lopen doe je er goed aan om confrontaties niet uit de weg te gaan. Breng dat gevoelige onderwerp eerder ter sprake en haal daarmee spanningen uit de lucht. Het moet er toch een keer van komen. Gelukkig heb je vrienden en kennissen waarmee je het over vrolijke zaken hebt.

Schorpioen

Jij kunt goed omgaan met emoties en gaat ze niet uit de weg. Ook niet als het moeilijk of intens wordt. Integendeel – dan ben je op je best. Deze maand komt dat goed uit, want er hangt een en ander in de lucht dat geklaard moet worden. Je probeert het empathisch op te lossen met een zo objectief mogelijke betrokkenheid. Je blijft bij de feiten maar … als je voelt dat je emotioneel gechanteerd wordt, haal je je zwaard tevoorschijn. Je kunt niet anders dan ferm je grenzen aangeven. Buitenshuis is het overigens veel luchtiger en makkelijker.

Boogschutter

Jij blijft nog even in de nieuwe energie van Jupiter die vorige maand is begonnen. Geniet er nog maar van, want eind juli verandert dat. Er komt veel op je af deze maand en dat zijn overwegend leuke dingen waar je blij van wordt. Leuke dagtripjes met jawel, een terrasje en rijk gevulde tafel. Het doet je goed dat er veel beweging om je heen is en dat je voelt hoe dingen weer gaan stromen. Als het even kan plan je een reis(je) want je moet eruit. Je hebt al lang genoeg binnen de grenzen gezeten en de drang om daaroverheen te gaan is te groot om te onderdrukken. Nieuwe mensen in je leven maken je meer dan blij.

Steenbok

Jij houdt het graag bij de feiten en doet niet aan speculatie. Ook emoties vind je ondoorgrondelijke fenomenen waar je niet goed mee overweg kunt. En dus krijg je vlolgens de horoscoop van juni 2021 deze maand een lesje in subjectieve feiten geladen met een smak aan emotie. Je probeert rustig te blijven en de aandacht af te leiden, maar uiteindelijk vat je de koe bij de horens. Je zegt waar het op staat. Helaas snapt de ander jou totaal niet. Kies een rustig moment en ga dan het gesprek aan, want er hangt nogal wat vanaf.

Waterman

Jij gaat je eigen gang in je eigen universum. En daar is het goed toeven! Je hebt plezier en ontmoet nieuwe mensen. De liefde klopt aan je deur en als je opendoet is er een grote kans dat het een ex is. Verrassing.

Oude koeien worden weer eens uit de sloot gehaald om te worden doorgezaagd. Dat zie jij niet zitten en je sluit je af. Je bent duidelijk genoeg geweest en gaat er in de horoscoop van juni 2021 met gestrekt been en open vizier in. Dat dit naar een escalatie leidt, weet je. Het is niet anders.

Vissen

Om je heen lopen de spanningen op. Je krijgt er wel iets van mee, maar bemoeit je er verder niet mee. Jij richt je vooral op plezier en ontspanning. Je ontmoet nieuwe mensen waar je een leuke klik mee hebt. En daar kan zomaar een nieuwe liefde bij zitten. Of het een blijvertje is maakt niet uit, want je probeert zoveel mogelijk in het nu te leven. Nieuwe kansen komen op je pad, die je al langer aan zag komen. Het wachten is voorbij en je kunt weer vooruit!

Elodie Hunting heeft 30 jaar ervaring in astrologie, westerse esoterie en mystiek. Zij schrijft persoonlijke horoscoopboeken op bestelling. Daarnaast geeft ze lezingen, lessen, consulten en schrijft ze astrologische content. Kijk op www.horoscoopboek.nl voor meer informatie.

Lees ook eens de horoscoop van vorige maand.

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest