Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Spirituele hulp bij ‘de prik’ – Alternatieve inenting – Oproep

/
/
/
6157 Views

Als je de inenting tegen covid-19 eigenlijk niet wilt, maar je voelt je verplicht hem toch te nemen, wat dan? Kun je iets doen om jezelf te beschermen?

Door Lisette Thooft

“Als ik straks alleen nog maar naar mijn kinderen in het buitenland kan vliegen met een bewijs, dan laat ik me toch prikken hoor,” zegt een oude vriend. Hij kent de bezwaren: de meeste inentingen tegen covid-19 zijn geen ouderwets vaccin maar een soort gentherapie*; nut en veiligheid zijn nog lang niet bewezen; allerlei bijwerkingen zijn direct al mogelijk en niemand weet wat ze met je doen op de langere termijn. Je kunt er simpel over denken: als je niet wilt, dan haal je die prik niet, klaar. Maar als je dan je baan dreigt te verliezen, of niet meer kunt reizen naar geliefden?

“Zouden we niet,” oppert mijn vriend, “ons lichaam opdracht kunnen geven om dat spul onschadelijk te maken?”

Studiegroep alternatieve inenting

Dat vind ik een inspirerende gedachte. Ik doe een oproep op Facebook om een studiegroep te vormen. Kunnen wij alternatieve, complementaire, spirituele therapeuten, healers, energiewerkers, lichtwerkers en aanverwanten, bedenken hoe mensen zich met geestkracht kunnen beschermen tegen eventuele kwalijke gevolgen van de prik tegen covid-19? Als we het erover eens zijn dat het lichaam een instrument is voor ons, geestelijke wezens, om avonturen te beleven en lessen te leren op Aarde, dan hoeven we ons toch niet neer te leggen bij lichamelijke schade? Mind over matter, mind control, placebo-effect… hoe kunnen we dat bewust inzetten?

De oproep krijgt een stortvloed aan respons. Sommige mensen verwijzen naar professionele ontstoorders zoals Oracle Girl en Juno Burger. Maar we zoeken juist iets wat je zelf kunt doen – technieken en methoden om je innerlijk voor te bereiden, je lichaam sterk genoeg te maken en nazorg te geven.

We vormen een mailgroep. Ik ben een inspirator, geen organisator. Maar ik kan wel een tekst schrijven. Hierbij een eerste aanzet. Reacties en aanvullingen zijn welkom.

Spirituele helpers

Christina von Dreien blijkt erover te hebben geschreven. “Als we bewust besluiten dat we niet willen dat ons lichaam de effecten van een bepaalde vaccinatie ondervindt, kan onze hoge trilling ze neutraliseren,” stelt ze in haar boek Uiteindelijk komt alles goed. “Het is echter beter om sowieso niet in dat soort situaties terecht te komen door van tevoren om een passende bescherming te vragen. Maar als het om een of andere reden onmogelijk is om bepaalde dingen te vermijden, kunnen we onze spirituele helpers na afloop altijd om steun vragen en hen instrueren om eventuele ontstane schade ongedaan te maken. Dat is mogelijk, maar werkt alleen als we er niet aan twijfelen dat het mogelijk is. We moeten er echt van overtuigd zijn en erop vertrouwen dat onze helpers hiertoe in staat zijn. We moeten er zeker van zijn dat het werkt.”

En je moet je bewust zijn van spirituele helpers, lijkt mij. Maar zoniet, dan is het misschien een goede aanleiding om ernaar op zoek te gaan. Instructies rond inenting zijn in overvloed te vinden op internet, evenals talloze helpers van vlees en bloed.

Acceptatie

Vertrouwen is sowieso een kernbegrip. “Ik kan me niet voorstellen dat het universum van plan is om alle alternatief denkenden het loodje te laten leggen,” schrijft therapeute Marjolijn van Lynden. “Dus ga ervan uit dat juist wij die een bewuste keuze maakten om nu hier te zijn, een lichaam hebben gekregen dat hiermee kan dealen. Met corona, en met het vaccin. Het is zaak daarop te vertrouwen.”

Je energieveld schoonmaken, zeggen diverse mensen. Alle weerstand, alle emoties zoals angst, boosheid en verdriet er helemaal laten zijn, totaal doorvoelen, totdat je ze hebt ‘uitgevoeld. Want dat gebeurt met gevoelens: ze willen alleen maar gevoeld worden en als je dat trouwhartig doet, dan vervagen ze vanzelf. Dus voel, voel, voel, totdat je het gevoel hebt dat je er schoon van bent.

In die schone staat kun je openstaan voor de energie van de inenting en er volledig op vertrouwen dat hij vóór je werkt en niet tegen je. Je hoeft jezelf er dus niet tegen te beschermen, je kunt hem volledig accepteren en door je heen laten gaan. Door deze achtergrondhouding van vertrouwen en positiviteit blijf je de baas over de energie die op je afkomt.

Het achterliggende idee is dat alleen liefde werkelijk en waarachtig is. Dus als je zelf alleen maar liefde bent of in liefde bent, smelt alles weg dat onecht is, niet-liefde.

Lichtveld

“Er is bereidheid nodig om jezelf en je gedachten minder serieus te nemen en boven jezelf uit te stijgen,” voegt iemand toe. Maar ja, hoe krijg je op tijd zo’n verlichte houding tegenover jezelf en je emoties? Misschien is ook dat gewoon een kwestie van vertrouwen. Vertrouw erop dat dit de tijd is waarin wij allemaal in staat worden gesteld om beter te voelen. Ons hart is groot genoeg om alle pijn toe te laten zonder te breken, of beter gezegd, om alle pijn te gebruiken om open te breken, om een groot hart van licht te worden.

“Ik heb ontdekt dat zich een lichtveld vergroot in mij zodra ik me voelend naar binnen wend,” schrijft coach Josemieke Segers. “Hoe je dat kunt doen, naar binnen keren? 

Zoek een rustige plek en probeer je lichaam van binnenuit waar te nemen. Geef aandacht aan plekken die gespannen voelen. Dit lijkt me een energetisch fenomeen, een verhoging van frequentie die maakt dat de geest tot rust komt. Het vertrouwen vinden in een diepe betekenisvolle stroom van zijn en daar je richting vinden, maakt invloed van buitenaf minder groot. Een belangrijke omkering die juist nu kan plaatsvinden.”

Nieuwe wereld

Juist nu is de tijd waarin we ons geen slachtoffers meer hoeven te voelen van wat er dan ook gebeurt om ons heen. Waarschijnlijk zien we het aflopen van een tijdperk voor onze ogen plaatsvinden, het tijdperk van Overheersing & Controle. Ook de benadering van het virus past nog helemaal in het oude patroon: er wordt een oorlog tegen gevoerd met veel repressie, dwang en controle. Die oorlog gaat niemand winnen. Maar we hoeven er ook niet aan mee te doen.

Je richten op de nieuwe wereld die achter de brokstukken van de oude opdoemt, is het beste medicijn. Volledig vertrouwen op de goedheid van het leven is de beste bescherming.

* Sanofi/GSK biedt naar verluidt wel een traditioneel vaccin tegen covid-19.

Lisette Thooft is publicist en rebalancer en roept op tot het meedenken over alternatieven voor de inenting tegen coprona. Meer: www.lisettethooft.nl.

Reageren op deze visie op inenting? Zet hieronder je reactie. (Liever niet inloggen? Stuur dan een email naar redactie@kd.nl)

Lees ook andere artikelen van Lisette op deze site.


Tags:
Meer van:

2 Reactie(s)

 1. Misschien een wat late reactie op bovenstaand artikel maar ik wilde hier toch nog even op reageren.
  In het artikel bekruipt mij het gevoel dat men van twee walletjes wilt eten.
  Ik wil zelf ook geen vaccinatie en ik begrijp héél erg goed hoe mensen hierdoor in problemen kunnen komen. Ik wil daarom ook als eerste zeggen dat ik het niemand kwalijk neem wanneer er naar oplossingen wordt gezocht om – zogezegd – de kool en de geit te sparen.
  Ik heb zelf in het verleden vaak voor moeilijke situaties gestaan omdat ik pal voor mijn mening uitkwam en daar ook achter bleef staan. De consequenties daarvan heb ik ook zelf gedragen.
  Nu is er een (in mijn ogen zéér ondemocratisch) beleid dat mensen indirect wilt dwingen een vaccinatie te nemen. Dit alles onder de (waarschijnlijk goedbedoelde) overtuiging dat dit om de volksgezondheid gaat. Er wordt echter ook duidelijk aangegeven dat het om experimentele technieken gaat die nog nooit eerder zijn toegepast. Niet vreemd dus dat mensen (ikzelf ook) hier hun bedenkingen tegen hebben.
  Het is daarnaast ook grondwettelijk onjuist (de integriteit van je lichaam) deze vaccinaties direct of indirect van mensen te verlangen. Het eisen van een vaccinatie voor reizen en andere zaken is een vorm van discriminatie aangezien het mensen die zich niet willen laten vaccineren, uitsluit van deelname aan normale zaken. Het creëert een tweedeling in de samenleving die dwars tegen de principes van een democratie in gaat.
  De redenering dat je je moet laten vaccineren voor de veiligheid van anderen is tevens een onjuiste redenering. Ieder is namelijk primair verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheid en pas secundair voor die van een ander. Ik verlang ook niet dat een ander zich voor mij laat vaccineren.
  Hoewel ik heel goed begrijp in welke problemen men door dit beleid kan raken, is het naar mijn idee niet juist om je dan toch maar te laten vaccineren (ook al zou je op welke manier dan ook de effecten kunnen neutraliseren).
  Door je simpelweg niet te laten vaccineren blijf je niet alleen bij je eigen standpunten maar laat je ook zien dat je daar onvoorwaardelijk achter staat. Indien je hierin wilt schipperen blijf je – naar mijn mening – niet achter je eigen overtuigingen staan en draag je deze ook niet uit.
  Iedereen mag hierin zijn eigen keuze maken en ik zal hier niemand om veroordelen; het neutraliseren van de effecten van de vaccinatie komt op mij echter over als een vorm van zelfbedrog.
  Jeanine Bekker

Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest