Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Coronavaccin door schrijversduo gevonden in Liefdesvaccin

/
/
/
1101 Views

Schrijver Geert Kimpen, onder meer bekend van De Kabbalist, en Michelle Shanti, bekend van Godin op Hoge Hakken, schreven met het boek ‘Het Liefdesvaccin’ een alternatief coronavaccin. Natuurlijk een inhaker op de corona-actualiteit, maar wat is de achtergrond van deze coproductie?

Geert vertelt dat ze voor hun coronavaccin op zoek in de geschiedenis, in eeuwenoude recepten.

Michelle: “Ons eigen lichaam is de meest gesofisticeerde ‘machine’ ter wereld. De traditionele vaccins doen niets anders dan het lichaam activeren, door een prikje met gif toe te dienen, aan de slag te gaan en zelf antistoffen te creëren. Het lichaam is het wonder, niet het vaccin. Maar de lichamen en geesten van mensen zijn het afgelopen jaar bang en kwetsbaar gemaakt. Het angstvirus is wellicht groter dan het coronavirus. En die angst leidde tot onderling wantrouwen, tot verwijdering, tot verharding van de maatschappij.”

Ontwikkeling 

Geert: Ook wij hebben die ontwikkeling doorgemaakt. De eerste maanden van de corona-epidemie was ik doodsbang en sloot me op in mijn eigen huis. Ik durfde Michelle en mijn dochter niet meer te zien. Ik vereenzaamde en werd onverdraagzamer. Michelle’s en mijn standpunten kwamen tegenover elkaar te staan. De tweedeling in de maatschappij liep als een breuklijn door onze relatie.”

Hoe kwam dan de ommezwaai? 

Michelle: “Toen ik op een dag op bezoek ging bij Geert en we weer op enkele meters afstand bleven, en hij de stoelen en glazen die ik aanraakte, meteen daarna desinfecteerde, dacht ik; dit is te absurd. Ik vroeg: “Mag ik je aanraken?” Geert keek me ontwapenend aan. Toen we elkaar omhelsden, viel de muur tussen ons.”

Geert: “We ervoeren de kracht van liefde en toen ontstond het idee voor ons liefdesvaccin. We gingen gezamenlijk op zoek naar hoe we ons immuniteitssysteem kunnen versterken. Meer dan 95 % van de mensen heeft een lichaam dat perfect in staat is, zonder kleerscheuren, het virus te overwinnen. Er is slechts een absolute minderheid voor wie het virus zeer ernstige, of soms dodelijke, effecten heeft. Een groot deel van deze mensen is boven de tachtig en heeft vaak onderliggende aandoeningen. Onze oplossing is heel eenvoudig; we moeten ons erop richten om die 95 % sterker te maken, krachtiger, gelukkiger, liefdevoller. Dat is de beste bescherming tegen het virus.”

Van angst naar verbondenheid

Michelle: “De hele wereld wordt stil gelegd voor een ziekte die voor de meerderheid van de mensen ongevaarlijk is. Natuurlijk moeten we de zwakkeren en kwetsbaren beschermen. Maar minstens zo effectief is het om de anderen weerbaarder te maken. Uit de angst te komen, te verbinden, te leven, onze eigen autonomie op te nemen.” 

Geert: “In ons boek ‘Het Liefdesvaccin’ reiken wij de middelen aan die al eeuwenlang bewezen hebben dat ze effectief leiden tot krachtige, gezonde en liefdevolle mensen met een goed werkend immuniteitssysteem. Daarom is deze crisis een kans voor een enorme gezondheidsboost voor de wereldbevolking. Ik ben zelf het beste voorbeeld hiervan. Tot voor de crisis viel ik 100 % in de doelgroep; een 55-jarige man met overgewicht, die te veel at, dronk en rookte en niet bewoog. Ik heb mijn leven radicaal omgegooid en ik voel me beter dan ooit. En belangrijker nog; mijn angst is als sneeuw voor de zon verdwenen.” 

Michelle: “Ook liefde en seksualiteit zijn essentieel om niet alleen ons fysiek maar ook ons lichtlichaam te versterken. Ik bestudeer en beoefen al meer dan twintig jaar de Egyptische tantra, de Alchemie van Horus en meditatie, om mijn lichtlichaam te doen gloeien. In ons boek Liefdesvaccin delen wij die eeuwenoude kennis. Liefde is het antwoord op angst en helemaal voor jezelf. Liefde is er ook voor je dierbaren de mensheid en de wereld.”

cover boek het liefdesvaccin
Verliefd schrijversduo Geert Kimpen en Michelle Shanti schreven Het Liefdesvaccin als remedie tegen corona.

Het boek ‘Het Liefdesvaccin’ van Geert en Michelle is overal verkrijgbaar. Het kent alleen maar liefdevolle bijwerkingen. Wilt u Het Liefdesvaccin met een persoonlijke boodschap van Geert en Michelle ontvangen, bestel het dan via: www.geertkimpen.com.

In december houden Geert en Michelle, als tribute aan John Lennon en Yoko Ono, een week lang een bed-in in Amsterdam. Meer informatie: www.geertkimpen.com.

Lees ook andere teksten met en van Geert op deze site.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest