Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Boeiende cursussen bij de Academie voor Geesteswetenschappen, Utrecht

/
/
/
946 Views

De Academie voor Geesteswetenschappen (AvG) biedt iedere maand boeiende cursussen en lezingen naast de 2- en 4-jarige beroepsopleidingen voor wie zich persoonlijk of beroepsmatig wil verdiepen in de esoterie, filosofie, psychologie en geesteswetenschappen  voor persoonlijke en/of beroepsmatige doeleinden.

De cursussen en lezingen:  Bekijk hier het recente overzicht van het lezingen- en cursusprogramma:

Daarnaast zijn er de volgende 2- en 4-jarige leergangen in het schooljaar 2019-2020:

 • Spiritualiteit & Zingeving (2-4 jaar)
 • Transpersoonlijke Psychologie voor Transpersoonlijk Therapeut (2-4 jaar)
 • Energetische Therapie voor Energetisch Therapeut (2-4 jaar)
 • Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleiding voor Verlies-, Rouw- en Stervensbegeleider (2 jaar)
 • Geestelijke Begeleiding (kopstudie) voor Geestelijk Begeleider na 2 jaar Spiritualiteit en Zingeving (2 jaar).

De stichting Academie voor Geesteswetenschappen is er voor wie al het nodige heeft gedaan op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en toe is aan verdieping.  Dit voor wie actief werkt aan de eigen esoterische ontwikkeling of voor persoonlijke of beroepsmatige doeleinden.

De leergangen van de Academie voor Geesteswetenschappen worden in deeltijd en op HBO-niveau aan volwassenen aangeboden.

Op het lesrooster staan onder meer de klassieke filosofie, psychologie, gnostiek, westerse en oosterse esoterie en mystiek, naast astrologie en de intuïtieve ontwikkeling. Dit voor wie actief werkt aan de eigen ontwikkeling voor persoonlijke en/of beroepsmatige doeleinden.

Belangstelling: kijk op www.academiegeesteswetenschappen.nl.

Daar kan je je ook opgeven voor de gratis emailnieuwsbrief.

Een indruk van de Academie krijg je via deze YouTubefilm.  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest