Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Astro januari ’18: wees wijs en doe gezellig mee

/
/
/
428 Views

Het nieuwe jaar 2018 is gearriveerd. Voor ons 12 maanden, 52 weken en 365 dagen. Er moet nog niks en er mag van alles. Meebewegen met de aanwezige krachten geeft energie. De astrologische hemel van januari kan een pittige zijn als je je verzet. Want er staan een paar transformatiemomenten op de agenda. Wees wijs en doe gezellig mee. Zo doe je er je voordeel mee. Verzet is altijd zinloos.

 

Door Elodie Hunting

Ram

Jouw planeet Mars staat in het dierenriemteken Schorpioen in de buurt van Jupiter, die daar ook staat. Deze planeetstand zorgt er aan de astrologische hemel voor dat je naar binnen keert en tot grootse inzichten kunt komen. Het is je eigen onderwereld waar je toegang toe hebt en dit tilt je op naar bijzondere wijsheden. Deze kunnen confronterend zijn maar als je ze onbevreesd tegemoet treedt, overwin je angsten en versla je je monsters. Daarna ervaar je een wijdse vrijheid en heb je werkelijk aan psychische kracht gewonnen. Je bent veel sterker dan je dacht!

 

Stier

Jouw planeet Venus loopt naar Pluto in Steenbok en arriveert daar op de 10e januari. In deze aanloop verandert je blik op de liefde. Je ervaart gehechtheid en realiseert je dat loslaten erg moeilijk is. Het is een spanningsvolle aanloop die je helemaal in beslag neemt. Ook financieel kun je dit merken omdat je met onmogelijkheden te maken krijgt. Op 19 januari gaat Venus naar Waterman en wordt de druk aanzienlijk minder. Vrienden worden belangrijk en je hebt meer lucht. Relativeren wordt ook makkelijker en je toekomstbeeld vult zich met idealen.

 

Tweelingen

Mercurius is jouw planeet en in Boogschutter is hij optimistisch gestemd. Je verlegt allerlei grenzen en leert veel over het leven. Noem het gerust wijsheid. Op de 12e gaat Mercurius naar Steenbok en dan word je veel serieuzer. Je bent zorgvuldig en doet dingen graag ‘zoals het hoort’. Ook ga je een gezet doel concreet maken want het is tijd. Op de 24e en 25e is het moment van de waarheid. Je beschikt dan over een sterke innerlijke kracht en verzet bergen. Het verleden sluit je dan resoluut af en niemand speelt meer spelletjes met je.

 

Kreeft

Jij houdt dingen voor jezelf deze maand. Je denkt van alles, maar je spreekt het niet uit. In stilte bereid jij de volgende fase van je leven voor en dat doe je op een heel gedegen manier. Je leest veel en zuigt je vol met kennis, want je wilt heel precies weten in welke fase van ontwikkeling je bent. Communiceren doe je alleen met mensen die heel dicht bij je staan. Je realiseert je dat alle stappen die je nu zet, gevolgen hebben voor je toekomst en aangezien dit zo belangrijk voor je is neem je alle tijd.

 

Leeuw

Je bent graag onder de mensen maar het thuisfront heeft je nodig. Daarom maak jij je agenda zo leeg als het kan en werk je zoveel mogelijk thuis. Je voelt je verantwoordelijk voor een familielid en helpt waar je kunt. Rond de 9e en 10e is er een moeilijk moment waar je tegenop ziet. Naderhand voel je een opluchting en waardeer je de mooie dingen des te meer. Je hebt dan een grote stap gezet en een duidelijke richting aan je leven gegeven. Dit biedt een nieuw toekomstbeeld en de daarbij horende onzekerheden, maar dat kun je aan.

 

Maagd

Jij gaat over je eigen grenzen heen maar niet na enig protest. Je krijgt de kans om dingen vanuit een ruimer perspectief te zien en je niet te verliezen in de jou zo bekende details. Jouw planeet Mercurius gaat op de 12e naar Steenbok en dat is meer in jouw aarde-straatje. Je kunt lekker aan het werk en boekt goede resultaten waar je innig tevreden mee bent. Rond de 25e is er een koerswijziging. Het is beter om dit te laten gebeuren want alle verzet is uiteindelijk zinloos en kost je veel energie. Zoals zo vaak zie je pas achteraf wat de zin ervan is.

 

Weegschaal

Aanwezigheid is jouw thema deze maand. Er zijn. Hoe doe je dat? Als Weegschaal houd jij je keurig aan de regels zodat je geen fouten maakt en anderen niet kwetst. Als je merkt dat je daardoor niet écht aanwezig kunt zijn, ga je op zoek. Rond de 10e ga je het over een andere boeg gooien. Je stelt je kwetsbaar op en dat is natuurlijk hartstikke eng. Maar je voelt dat dit de enige manier is en dus doe je het gewoon. Nou ja, gewoon … De reacties die je krijgt sterken je enorm. Opeens krijg je de waardering en erkenning die je zo graag wilde. Ook van jezelf!

 

Schorpioen

Jij mag deze maand rekenen op een doorbraak. Door een voorval word je met de neus op de feiten gedrukt en je weet direct wat je te doen staat. Er komt een grote kracht vrij die bevrijdend voelt. Je maakt je veel minder druk over wat anderen van je vinden en vaart helemaal je eigen koers. Puur op je gevoel en dat zit goed, merk je. Je bent van grote betekenis voor een familielid omdat je contact kunt maken. Jij deinst niet terug maar bent er. Helemaal.

 

Boogschutter

Na een wat rustigere periode ben je aan de beurt. Je hebt veel te vertellen en dat doe je dus ook. Dit geeft je veel kracht en zelfvertrouwen. Met het nieuwe jaar voor je neem je een krachtig besluit, en voegt de daad bij het woord. Je hebt al langer een droom en dit jaar wil je die verwezenlijken. Deze maand zoek en vind je daartoe de innerlijke kracht om dit te doen. Er is een valkuil en dat is je tempo. Soms ga je te snel en onderschat je formele zaken.

 

Steenbok

Nu jouw planeet Saturnus in zijn eigen dierenriemteken is, gaat volgens de astrologische hemel het je voor de wind. Deuren gaan open die lange tijd gesloten blijven en alles stroomt. Heerlijk op jouw tempo ook nog. Lekker langzaam en overzichtelijk. Je gaat de berg beklimmen en weet dat je de top gaat bereiken. Ouderwetse dingen waar je zo van houdt worden weer hip. Zeker de vroege Steenbokken slaan eindelijk de weg in waar ze zo naar uit hebben gezien. Ja, dit is jouw tijd!

 

Waterman

Er moet een hobbel worden genomen deze maand en je weet het. Er moet ergens een einde aan komen, al wil je dat misschien niet. Door je mee te laten voeren met de stroom, maak je gebruik van de krachten die nu werkzaam zijn. Als het gedaan is kijk je met een zekere trots achterom. Je hebt kanten van jezelf leren kennen waarvan je het bestaan niet wist. Oude patronen die veel energie kostten en meer gericht waren op destructie dan op constructie, zijn verleden tijd. Wat voor je ligt mag je helemaal zelf gaan invullen.

 

Vissen

Voor jou even geen dromerijen en gemediteer. Je moet aan de bak en je dagen zijn behoorlijk vol. Je hebt het druk want er moeten dingen. Nieuw of ander werk vraagt al je aandacht. Deze les in het aardse is voor jou nog niet zo gemakkelijk, maar als je er de lol van in kunt zien gaat het je goed af. Een uitstapje naar hele concrete dingen is bijzonder! Wat dit allemaal met je doet bekijk je later wel. Je kunt last krijgen van kwaaltjes omdat je dit strakke ritme niet gewend bent. Zorg voor voldoende ontspanning en vooral slaap!


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest