Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jouw astrologische hemel van juni 2017:  kom tot bloei

/
/
/
472 Views

Het licht gaat deze maand naar zijn jaarlijkse hoogtepunt op 21 juni. Dan is het de langste dag van de zoncyclus en komen zaken tot hun hoogtepunt. Wat geboren werd op 21 december vorig jaar in het diepste geheim, op 21 maart zichtbaar begon te worden, komt nu tot volle wasdom. Als een zaadje dat lag te kiemen onder de grond, zich een weg baande door deze grond heen en letterlijk in het licht kwam op 21 maart, opent de bloem haar hart volledig voor de zon op 21 juni. En daar staat zij met open hart sterk te stralen, krachtig in alle kwetsbaarheid. Je astrologische hemel van juni 2017.

 

Door Elodie Hunting

 

Emerald astrologisch tablet
Emerald astrologisch tablet

Hieronder de beschrijving voor de twaalf astrologische dierenriemtekens. Met de opmerking dat je nooit alleen je zonneteken bent, je sterrenbeeld, maar er altijd één of twee tekens ook een grote rol in je persoonlijke horoscoop spelen. Ken je het dierenriemteken waar je Maan of ascendant in staat? Lees die astrologische beschrijving dan ook om tot een vollediger beeld te komen.

 

Ram

De maand begint met een afronding van een fase die op 22 april is begonnen, toen jouw planeet Mars in het teken Tweelingen kwam te staan. Daar is Mars speels, luchtig en communicatief. Je hebt je netwerk goed kunnen uitbreiden met interessante contacten. Deze maand kom je daar iets tegen dat je niet had zien aankomen en dat brengt je van je stuk. Als Ram herstel je snel, maar je ontdekt dat er iets wezenlijks is veranderd. Dit kan een afscheid van iemand betekenen. Omdat volgende maand Mars naar een radicaal aspect gaat met Pluto, is het goed om er deze maand voor te zorgen dat je niet teveel opkropt of negeert. Dan kom je beter beslagen ten ijs.

 

Stier

Jouw thema van juni is enerzijds je wortels zowel in familiaire als ook spirituele zin, als ook je woning. Er komt beweging en je kunt er niet om heen. Wil je ook niet. In het begin van de maand komen er onverwachtse zaken naar boven die schoon schip maken. Zoals de verlossende regenbui na een bloedhete dag. Door je niet te verzetten maar in volledige aanvaarding te zijn met wat zich aandient, blijf je rustig en krijg je helderheid. Misschien zit je deze maand meer thuis dan normaal gesproken en/of ben je druk met je familie. Je bent hoe dan ook een belangrijke spil in een groots proces. Zie jezelf als middelpunt zonder bijgedachte van egoïsme.

 

Tweelingen

Het wordt ronduit een fijne maand voor de Tweelingen. De Zon loopt in je teken, Mars een tijdje en Mercurius is onderweg. Genoeg impulsen, genoeg energie, genoeg grapjes en plezier. Je weigert om je zorgen te maken omdat je weet dat dit toch geen zin heeft. Rondom de 15e is er even een nauwe doorgang waarin je een bijna gedwongen keuze moet maken. Het is dan belangrijk om serieus te zijn en je aan de feiten te houden. Daarna ben je verlost van iets dat al langer als een blok aan je been hing. Het opent een nieuw perspectief dat je helemaal zelf kunt gaan vormgeven. Bovenaan je lijstje staat dat jij je goed wilt voelen. Dát is je focus. Oh zo.

 

Kreeft

Je relaties beteken heel veel voor je in juni. Je voelt het sterk als ‘bedoeld’ ook al vind je die gedachte wat vreemd. Het gaat nu ook over je gevoel, maar nog meer over je intuïtie. Een innerlijk weten waar je niet omheen komt en die een grote invloed heeft op de keuzes die je gaat maken. Er vindt een nieuw relationeel begin plaats welke vrij weinig met je verleden heeft te maken. Je hebt echt iets opgeruimd en plaats gemaakt voor iets nieuws. Analyseren en denken hoort hier niet bij. Meegaan met de natuurlijke stroom van je leven is eigenlijk de enige optie. Vol vertrouwen in jezelf en in je afstemming op het goddelijke.

 

 

 

Leeuw

Dit wordt een lekkere zorgeloze maand voor jou, Leeuw. Je wilt vooral plezier hebben, raakt makkelijk verliefd en tilt eigenlijk nergens zwaar aan. Kinderen laten je zien hoe je puur kunt leven en wat dit met je doet. Je stelt jezelf centraal, zonder koud en onverschillig te zijn. Je relatie heeft je aandacht. Of er ontstaat een nieuwe relatie, of je blaast je bestaande relatie nieuw leven in. De boel moet weer eens opgeschud worden en dat doe jij. Je bent inspirerend voor je partner en ervaart hoe je de energie positief kunt maken door te weigeren je te laten meeslepen in negativiteit van anderen.

Je komt weer toen aan een hobby en dat geeft je ook energie. Je creativiteit stroomt goed.

 

Maagd

Jij kunt verstrikt raken in je eigen gedachten. Allerlei voors  en tegens spelen door je hoofd en al je argumenten zijn redelijk. Het gaat hier niet over twijfelen, maar over mindfucks die jij jezelf aandoet. Je voelt je op de een of andere manier klem gezet door het leven en ziet geen weg uit dit dichte oerwoud. Het enige dat je weet is dat het diep gaat en dat je met een kant van jezelf te maken krijgt die niet bepaald prettig is. Zodra je er om kunt lachen, kunt gaan zien hoe relatief het is en dat het er met een andere bril op totaal anders uit ziet, komt de bevrijding. De diepe gevoelens die je hebt zijn wel een mooie inspiratiebron voor je creatieve kant. Relativeren is een groot sleutelwoord in juni.

 

Weegschaal

Er komen gebeurtenissen aan deze maand die je niet had verwacht. In de liefde zijn er confrontaties, mogelijk een breuk, maar ook een verliefdheid die je niet had verwacht. Het gaat allemaal een beetje anders dus. Je maakt mee dat je geen controle hebt over anderen en dat dat de bron van je onrust is. Je bent gericht op het goedhouden van de onderlinge relaties, van de energie en doet daar concessies voor. Zinloos, zo blijkt op de langere termijn. In juni krijg je een mooie kans om je leven vanuit een hoger perspectief te zien. Je kunt er een transpersoonlijke betekenis aan geven en inzien in welke groef je hebt gezeten. Ook zie je hoe je je koers kunt wijzigen.

 

Schorpioen

Welke richting wil je op met je leven? Wat geeft jou een diepe vervulling en waar ben je trots op? Dat is je thema van deze maand, en dan met name op het gebied van werk of je bijdrage aan de mensen uit de maatschappij. Je ervaart sterk dat je nu een grote stap in je leven kunt gaan zetten en dat dit heel erg te maken heeft met jouw fysieke aanwezigheid. Normaal gesproken kun jij wat stil en terug getrokken zijn en kijk je graag de kat uit de boom. Daar speelt wantrouwen een rol in. Deze maand moet je dit trotseren en gaan staan. Wantrouwen is hetzelfde als de macht aan de ander geven. Vertrouwen is de macht bij jezelf houden. En precies dat ga jij doen.

 

Boogschutter

Jij verkeert in groepen deze maand, maar voelt je daar niet helemaal goed in. Je hebt wel een bepaalde verwantschap, maar kunt er niet jezelf zijn. De kans is dus groot dat jij je onttrekt en je eigen weg gaat. Teveel mensen om je heen maakt onrustig en dat wil je nu niet. Dit lijkt allemaal makkelijk gezegd, maar in jou is het een dilemma omdat je mensen niet teleur wilt stellen. Toch ervaar je werkelijke, innerlijke rust als je weg bent van de wereld en helemaal in jezelf. Je eigen wereld, waarin je nodig moet gaan opladen, is nu de uitkomst. Laat dat schuldgevoel maar varen. Heb je toch niks aan.

 

Steenbok

Moet je nu wel of niet je stem laten horen? Ben je nou wel of niet gewenst? Je vindt het maar moeilijk en dus doe je niets. Je bent zeker niet helemaal open want dat durf je niet. Je bent (nog) niet sterk genoeg. Je kunt te maken hebben met situaties waarin jij je onveilig voelt en die je doen herinneren aan vroeger. Het voelt niet fijn, maar je krijgt nu een herkansing om je er opnieuw toe te verhouden. Met alle kennis en wijsheid die je nu hebt, bezie je het op een dieper niveau en realiseer jij je dat je niet alles persoonlijk meer hoeft te nemen. Het onderscheid tussen wat van jou en wat van de ander is, werkt bevrijdend en verhelderend. Je weet dan ook direct bij wie de verantwoordelijkheid ligt.

 

Waterman

Je zou je graag nieuwe mensen willen leren kennen en vrolijk en onbevangen in de liefde willen zijn. Maar op de een of andere manier kom je telkens mensen tegen waarmee dat niet gaat. Er wordt je deze maand een spiegel voorgehouden door anderen. Dat zie je nu in en je neemt het ter harte. Je onderzoekt waar je eigen punt van weigering ligt en waarom jij tegen geen enkele prijs wilt conformeren. Je eigenheid kun jij als Waterman nooit lang negeren. Deze energie kan zich keren, en dat wordt het een maand vol verrassingen. Daar kun jij prima mee omgaan. Een beetje nieuw leven in de brouwerij en op weg naar nieuwe perspectieven. Het leven kán heel goed zijn. En dat is het ook.

 

Vissen

Geld en materie zijn niet je favoriete onderwerpen. Je kunt er weinig mee en wordt duizelig van al die cijfertjes. Deze maand moet je er toch mee aan de slag om zaken recht te zetten en te voorkomen dat er een chaos ontstaat. Laat je desnoods door iemand helpen. Je bent goed in negeren en onthechten, maar dat is niet in alle gevallen aan te raden. Spiritueel gezien is dit een mooie maand, Vissen. Je gaat de resultaten van je meditatieve inspanningen ervaren en stoot door naar een diepere laag in jezelf. Die helemaal niet over jouw persona gaat, maar over hoe je aangesloten bent op het grotere geheel. En daar leef jij voor.

 

Meer: www.elodiehunting.nl.

Interesse om mee te doen met de maandelijkse Maanmeditatiegroep onder leiding van Elodie? Zie hier voor meer informatie.Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest