Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hemel – Astrologie: de meimaand voor jouw sterrenbeeld

/
/
/
599 Views

Terug van weg geweest, de Hemel zoals deze elke maand in Koorddanser verschijnt. Hieronder volgt een beschrijving volgens de structuur van de 12 dierenriemtekens. Dit is een richtlijn want niemand is alleen zijn sterrenbeeld. Een persoonlijke horoscoop bestaat uit tientallen factoren die het tot een uniek geheel maken. Het is raadzaam om naast de tekst van je eigen sterrenbeeld ook de teksten te lezen van je ascendant en je maan. Ken je je eigen horoscoop goed dan weet je welke dierenriemtekens een grotere rol spelen in je leven en kun je dus ook die teksten lezen.

 

Door Elodie Hunting

 

Ram (21-3 tm 20-4)

Dit wordt een drukke maand voor jou, Ram. Je bent niet zoveel thuis en hebt allerlei afspraken buiten de deur. Leuke afspraken. Het is dus wat onrustig allemaal. Zowel in jou als ook in je huis. Denk aan een verbouwing of gedoe met elektriciteit. Het verloopt allemaal niet volgens plan en dat geeft je stress. Die stress is volkomen zinloos want het draagt niet bij aan een goede afloop. Ook in je familie of gezin zijn er spanningen. Conflicten die zomaar oplaaien en hun oorzaak in het verleden hebben. Veel praten is zoals altijd de weg naar de oplossing. Rammen die willen verhuizen lopen plotsklaps tegen een karakteristieke oude woning aan die weliswaar veel onderhoud nodig heeft, maar onweerstaanbaar charmant is.

 

Stier (21-4 tm 20-5)

De Zon loopt deze maand tot en met 20 april in jouw teken. Je zit lekker in je vel en tilt niet zo zwaar aan de dingen die het leven je voorschotelt. Je kunt overal de betrekkelijkheid van inzien en oefent de toeschouwersrol. Dit is geen passieve rol want je bent wel degelijk verbonden met wat er om je heen gebeurt, maar op een positieve en waarderende manier. Je richt je vooral op creëren, en dan het liefst de creatie van je eigen leven. Je begrijpt meer dan ooit dat je de schepper van je eigen werkelijkheid bent. Je voelt dat je klaar bent voor iets nieuws. Dat kan variëren van een kind, tot een verliefdheid tot een nieuw vreugdevol project. Wat jou betreft is de lente volop begonnen. Pas in juni kun je het echte vuurwerk verwachten!

 

Tweelingen (21-5 tm 20-6)

Jouw thema voor deze maand is relaties. Daar mag wel wat beweging in gaan komen als het aan jou ligt. Mercurius is na de eerste week van mei weer goed op gang gekomen na de retrogradegang dus het verleden wordt verruild voor de toekomst. Je stelt doelen op relationeel vlak.  Omdat Mars in jouw teken loopt gaat er veel energie naar je liefdesleven. Je durft duidelijker te worden. Ook zie je in dat je relatie met je eigen welbevinden een voorwaarde is om een goede relatie met iemand anders op te bouwen. Je bent krachtig en overtuigend en soms een tikkeltje fel of enthousiast. Mars versterkt je eigenwaarde. Omdat Uranus sterk verbonden is met jouw planeet Mercurius eindigt of begint een relatie razendsnel.

 

Kreeft (21-6 tm 20-7)

Er zijn wat spanningen in je relaties deze maand. Je krijgt aanvankelijk niet precies helder wat er speelt omdat er dingen verzwegen worden. Dat voel je heel goed, maar je kunt het niet bewijzen. Volg je gevoel want dat klopt. Het is niet gemakkelijk voor je om jezelf helemaal te openen, ook al wil iemand dat heel graag. Jij hebt nu eenmaal veel veiligheid nodig om je bescherming te laten zakken. Je ervaart deze maand nogal wat druk en denkt dat er veel van je verwacht wordt. Dat is jouw perceptie! Muziek en andere vormen van kunst maar ook water brengen je ontspanning. Even lekker terug naar de veilige baarmoeder waar jij jezelf kunt ervaren. Zonder schuldgevoel!

 

Leeuw (21-7- tm 20-9)

Je voelt dat er zich een psychische lading aan het opbouwen is in je leven. Het is een vaag gevoel dat je niet kunt plaatsen maar dat het er is weet je zeker. Het is belangrijk en heeft met een wending in je leven te maken die aanstaande is. Het nu-of-nooit-gevoel. Je hoeft nog niet tot actie over te gaan. Pas als je een diepe en onweerstaanbare impuls voelt gaat er iets gebeuren. In contrast met de zwaarte is er ook de lichtheid van ontspanning en plezier. Gewoon lol met vrienden. Festivalletjes, dansen en lekker buiten in de zon op een grasveldje en genieten van het mooie leven dat je hebt. Dat is exact de goede houding om alle weerstand te laten verdwijnen zodat het goede bij je kan komen.

 

Maagd (21-8 tm 20-9)

Een workshop voorziet je van compleet nieuwe inzichten. Dit kan ook op een cursus gebeuren of tijdens een reis naar het buitenland. Als Maagd houd je alles graag zoals het is en weer je vernieuwing uit je leven zodat het overzichtelijk en rustig blijft. In deze maand mei is dat onbegonnen en dus frustrerend werk. Uranus duikt overal en altijd onverwacht op. Je bent allesbehalve verbindingsgericht en hebt je handen vol aan jezelf. Alleen iemand die volkomen anders is dan jij heeft je interesse. Niet je commitment want die heb je even niet voorhanden. Je neurotische kant heeft de hoofdrol en je bent druk met brandjes blussen.

 

Weegschaal (21-9 tm 20-10)

Jij gaat heel goed deze maand! Soms kun je wat last hebben van onzekerheid maar dat is eigenlijk niet nodig. Je weet precies wat je wilt en gaat het ook krijgen. Je toekomst bouw je nu. Zeker op het gebied van werk en carrière maak je grote sprongen voorwaarts. Je wordt opgemerkt door precies de mensen die jij nodig hebt. Maak jezelf niet kleiner dan je bent, maar laat je van je beste kant zien. Moedig en vooral positief. Jupiter loopt al een tijdje in jouw dierenriemteken en dat betekent dat je de wind in de zeilen hebt. Soms kan het wat veel van het goede zijn maar vertrouw erop dat alles een reden heeft. Het is aan jou om het positief of negatief te labelen.

 

Schorpioen (21-10 tm 20-11)

Jij gaat deze maand laten zien wat je waard bent. Financieel gezien zit je in een goede flow dus houdt dat ook zo. Piekeren over wat er allemaal mis kan gaan heeft geen enkele zin en veroorzaakt weerstand waarmee je de natuurlijke flow tegenhoudt. Je leert nieuwe mensen kennen en zeker zakelijk gezien doe je interessante contacten op. Jij hebt hen nodig maar zij jou ook. Je hebt veel aan je hoofd en moet regelmatig je agenda checken. Houd er maar rekening mee dat je veel communiceert deze maand en dat veel gesprekken niet in het teken van diepgang staan, maar bedoeld zijn als cement in je netwerk.

 

Boogschutter (21-11 tm 20-12)

Jij wil veel. Heel veel. Je barst weer van de ideeën en wilt deze wereldkundig maken. Dat doe je ook en tegelijkertijd loop je dan ook tegen de onmogelijkheden aan. Je plannen hebben nog wat tijd nodig om te rijpen en moeten hier en daar bijgesteld worden. Er mist structuur en een strakke planning. Fysiek gezien moet jij het wat rustiger doen deze maand. Je hebt wat minder energie dan je zou willen. Als je dat positief bekijkt, krijg je nu de tijd om contacten aan te halen en te genieten van wat er is. Tijd om dat boek te lezen bijvoorbeeld. Net als je je begint te vervelen, komt er iets je leven binnenvallen wat je nooit verwacht had. Het is meer dan welkom! ( Maar je moet wel even schakelen.)

 

Steenbok (21-12 tm 20-1)

Jij bent deze maand meer naar binnen gericht. Het leven kan je niet zo boeien en maakt je moe. Terwijl je wel van alles van jezelf moet natuurlijk, je bent immers een Steenbok. Tijd voor reflectie en spiritualiteit. Want daar word je niet moe van. Je hebt het gewoon even nodig om te onthechten en te ontsnappen aan de luidruchtige werkelijkheid om je heen. Dit kan een pittige confrontatie worden met jezelf en dan vooral met de oordelen die je over jezelf hebt en hoe die je weghouden bij waar het werkelijk over gaat. Bewustwording dus. Als je kunt zien hoe deze dynamiek werkt in jezelf, ervaar je een vrijheid die lichtheid brengt. En dat is precies waar je op zit te wachten.

 

Waterman (21-1 tm 20-2)

Van nature ben je rusteloos en kun je nergens lang blijven. Altijd op zoek naar de spanning en het nieuwe. Deze maand word je goed bediend in deze behoefte! Een nieuwe auto, telefoon of andere moderne gadget brengt je plezier. Je maakt korte reisjes, je telefoon piept voortdurend en je kunt het moeilijk weerstaan. Tot je merkt dat het ten koste gaat van je rust. Dan trek je overal resoluut de stekker uit en ploft een paar uur op de bank. Dit is ook een geschikte maand om zoiets als astrologie te leren. Er wandelt vernieuwing je leven binnen in de vorm van iets of iemand. Met open armen verwelkom je dat. Je hebt er zin in!

 

Vissen (21-2 tm 20-3)

Als Vissen is het vrij normaal dat je dingen uit je omgeving opneemt als een spons. En dat je niet altijd even makkelijk het onderscheid kunt maken tussen wat van jou is, en wat van de ander. Deze maand is dat erg aan de hand. Aandachtspuntje dus! Je intuïtie staat op scherp en je mag ervan uitgaan dat deze het bij het goede eind heeft. Door de juiste contacten kun je nu een volgende fase in je leven ingaan. Je wordt bijna letterlijk in het zadel geholpen door iemand. Voel je niet bezwaard want dit heb je verdiend. Zeker als je een eigen zaak hebt is dit een goede maand voor pr en het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Elodie Hunting (www.elodiehunting.nl)

Astrologe Elodie Hunting
Astrologe Elodie Hunting

 

Kom naar de Meditatiegroep

Op 25 mei start ik met een bijzondere meditatiegroep in Arnhem. Tijdens de Donkere Maan vindt er een mystieke bevruchting plaats die de energie van het bijbehorende dierenriemteken activeert. Zowel kosmisch als ook in jezelf. De meditaties zijn bijzonder omdat ze rijk zijn aan esoterische, astrologische, kabbalistische en alchemistische symboliek. Daarnaast wordt het verband gelegd met je eigen ontwikkeling en hoe deze energie optimaal in te zetten daarvoor.

Meer informatie: http://kd.nl/2017/03/21/nieuw-maanmediatiegroep-door-elodie-hunting-arnhem/

Aanmelden op www.elodiehunting.nl.Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest