Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Huppakee weg…? Wat vind jij?

/
/
/
437 Views

Daarmee waren veel mensen het niet eens: de dokter die in de documentaire over de Levenseindekliniek mevrouw Goudriaan een spuitje gaf.
‘Moord’, vinden veel mensen dit.
‘Huppakee weg’, dat zei deze dementerende vrouw op vrijwel alles wat je haar vroeg. En toen de dokter dat interpreteerde als ‘ze wil dood’ kreeg ze aangemoedigt door haar echtgenoot een dodelijke injectie waarbij ze verzuchtte ‘verschrikkelijk, verschrikkelijk’, waarna de de laatste adem uitblies.

Kijk zelf maar.

Op basis van de beelden zijn de oordelen van veel mensen hard over de beslissing van de euthanaserende arts. Wat er werkelijk gebeurde buiten de camera om, is moeilijk te bepalen. Wat is jouw mening op basis van deze documentaire?

Wat vind jij van de euthanasie op mevrouw Goudriaan tijdens deze uitzending? We horen graag je mening.

Huppakee weg, euthanasie in beeld

Huppakee weg

 

 

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest