Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Start erkende beroepsopleiding Voetreflexologie

/
/
/
486 Views

De School voor Voetreflexologie reeds opgericht in 1988 start op 29 januari 2016 met een nieuwe groep voor de beroepsopleiding Voetreflexologie te Alkmaar.

Duur opleiding: 1,5 jaar

Vakken van de opleiding voetreflexologie: voetreflextherapie, meridiaanleer, 5-elementenleer, chakra’s, gezichtsdiagnose, metamorfosemassage, lymfedrainage, handreflexologie, oorreflexologie, persoonlijke- en therapeutische vorming en medische vakken.

Doel: starten van een voetreflexpraktijk of interesse in deze geneeswijze.

Ook kunt u eventueel nog verder studeren voor het diploma voetreflextherapie op HBO-niveau erkend door de grote beroepsverenigingen VNT, VBAG, FONG, FAGT en het CRKBO (btw-vrijstelling). Uw cliënten kunnen dan de behandelingen vergoed krijgen.

Behandelingen: u kunt vele klachten na uw studie behandelen zoals (sport)blessures, stress, oedeem, gewrichtsproblemen, migraine, maag en darmproblemen, overgangsklachten, emotionele blokkades en vele andere klachten.

Informatie: Spoorstraat 62, Alkmaar. Email: secretariaatsvv@gmail.com, telefoon: 06-49596935, website: www.voetreflexologie.com


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest