Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zelfhulpgoeroe Wayne Dyer overleden

/
/
/
626 Views

Op 75-jarige leeftijd is de beroemde zelfhulpgoeroe Wayne Dyer overleden. Hij leed aan leukemie, maar de familie heeft de doodsoorzaak niet bekend gemaakt. Dyer heeft tientallen zelfhulpboeken op zijn naam staan, die gretig aftrek vonden bij miljoenen lezers over de hele wereld. In zijn laatste boek De cirkel is rond blikt hij terug op zijn leven. Aan de hand van persoonlijke verhalen biedt hij inzicht in hoe je positiever in het leven kan staan.

 

Zijn laatste boek De cirkel is rond kun je HIER BESTELLEN

9789021557403-de-cirkel-is-rond-l-LQ-f

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Bron foto openingspagina: cover De cirkel is rond]


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest