Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Films die je moet zien

/
/
/
409 Views

Klik op de afbeelding om de films (of link) te bekijken.

 

Zeilen over het Wad,

varen en jezelf ervaren van 6-11 augustus 2017:

 

 

 

Yogavakantie in Spanje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jouw vakantiepromotiefilm ook op onze site?

 

 

Dus zonder gekheid:

 1. Stuur je vakantieadvertentie 2-bloks (85x65mm) in kleur voor in de krant Koorddanser voor €159 (in Koorddanser) en voor 50% van deze kosten (€79,50) in ParaVisie op naar blokadvertenties@kd.nl. Hoeft niet, mag wel.

 2. Doe dat voor de 5e van iedere maand, dan sta je ook in de editie van ParaVisie die maand. Gezamenlijke oplage van 20.250 stuks.

 3. Stuur ons (een youttube-link van) je vakantiepromotiefilm van je vakantielocatie, -evenement of -workshop naar blokadvertenties@kd.nl dan zetten we deze op kd.nl en paravisie.nl. Samen 14.700 bezoekers per maand. Dit zetten wij tm de zomervakantie 2015 online.

 4. Van deze vakantiepagina op de beide sites maken we een speciale banner die we in de komende 5 edities van onze digitale nieuwsbrieven (Koorddanser en Paravisie) zetten. Oplage van de gezamenlijke emailnieuwsbrieven: 16.900 stuks.

Heb je geen filmpje?

Stuur dan een goede foto, eentje zonder opgemaakte of gefotoshopte elementen, logo’s etc.

We kunnen overigens ook een filmpje (en/of advertentie) voor je maken. Informeer naar de mogelijkheden: 035-5336226 of 06531-06218 (Ewald Wagenaar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest