Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Oproep: wat is jouw favoriete spirituele site? Geef nu je mening!

/
/
/
317 Views

Beste lezers, er is ontzettend veel online te vinden over spiritualiteit. Zoveel dat het niet altijd even gemakkelijk is om een goede en betrouwbare site te vinden. Op internet is er geen keurmerk die de kwaliteit garandeert van de inhoud. Laten we elkaar hiermee helpen. Aan jullie de vraag om je favoriete website hieronder te noemen. De redactie maakt een selectie hiervan en verwerkt het in een artikel in de Koorddanser. Laat ons weten wat jij een goede site vindt en waarom! Alvast dank.

Alle mensen die oof al via Facebook gereageerd hebben op onze oproep over je favoriete website -> bedankt! Jullie geven aan waar je inspiratie opdoet.

Zijn er websites die je zou willen aanbevelen om bepaalde onderwerpen te bestuderen? Of zoek je naar sites met specifieke informatie?


Tags: , ,
Meer van:

1 Reactie(s)

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest