Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

The Work van Byron Katie, jaartraining 2014, Amsterdam

/
/
/
337 Views

In januari gaat er weer een zeer prettig geprijsde Jaartraining in The Work van Byron Katie van start.

Of je nu een stevige basis wilt leggen om The Work in je eigen leven toe te passen, of The Work als aanvullende tool wilt gebruiken in je professionele praktijk – de ervaring leert dat de Jaartraining daarvoor een prachtig gereedschap is. Gedurende het jaar gaan we werken met verschillende thema’s. Tussen de bijeenkomsten is er alle gelegenheid om de thema’s verder uit te diepen met behulp van huiswerkoefeningen en sessies met een partner.

Aafke Satyananda Heuvink is door Byron Katie gecertificeerd en heeft de uitgebreide opleiding onder haar bezielende leiding in Amerika afgesloten.

Geef jezelf een jaar met The Work van Byron Katie cadeau. Er is plaats voor 12 deelnemers. Meer informatie: info@living-heart.nlof 06 21870535.

Zie ook www.living-heart.nl.

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest