Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

De maansikkel bij Venus. Sterren- en Planetenkalender, 2014

/
/
/
364 Views

Venus, de helderste planeet, verschijnt elke avond bij zonsondergang (tot 7 januari). Wanneer de maansikkel haar nadert, biedt de hemel een mooi plaatje. Hoe dichter bij elkaar, hoe fraaier het hemelbeeld.

Op Sinterklaasavond en op 2 januari is Venus het heldere licht onder de avondsikkel, zie het linker plaatje. Op 29 januari is ze het heldere licht boven de ochtendsikkel, zie het rechter plaatje.

De Sterren- en Planetenkalender van Liesbeth Bisterbosch toont de mooiste kosmische momenten en licht deze toe. De kalender 2014 heeft als thema “Maan en Saturnus”. De maan als wegwijzer zelf de planeten aan de hemel te ontdekken!

Zie www.liesbethbisterbosch.org en voor verkoop www.kerckeboschboek.nl, € 19,95.

 

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest