Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Exclusieve Retraite: Ruimte en tijd voor groei en persoonlijke ontwikkeling

/
/
/
298 Views

Op ons centrum verzorgen wij, gedurende het gehele jaar, therapeutisch ondersteunde, exclusieve retraites gedurende 3 of 6 dagen. Arte dell Anima combineert uit overtuiging reguliere en “alternatieve” psychotherapie, om u de best mogelijke ondersteuning te geven bij het doorbreken van ingesleten gedrags- en gevoelspatronen met de daaruit voortkomende problemen. Wij werken respectvol me u samen vanuit vertrouwen en ruime ervaring, om de  in u aanwezige kracht tot verandering en gezondheid tot bloei te brengen.

Wij bieden exclusieve, geheel verzorgde Individuele Retraites, Relatie retraites, en Familie retraites waarbij rust, ruimte, therapie en kunst de krachtige elementen vormen.

Onze retraites worden voor het grootste deel vergoed door de zorgverzekeraars.

Voor verdere informatie 0598-635685.

www.artedellanima.nl.

 

 

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest