Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lichaamswerk maakt gelukkiger! Leven in je lijf!

/
/
/
210 Views

In januari start in het hele land weer de cursus Leven in je Lijf: uit je hoofd, in je hart!

Met lichaamswerk laat je oude spanningen en patronen los. Je krijgt meer zelfvertrouwen, voelt weer levenslust en ontdekt je kwaliteiten. In Leven in je Lijf wordt gewerkt met o.a. bewustwordingsoefeningen, beweging, adem en expressie.

In januari zijn er in het hele land open lessen. Je kunt dan ervaren wat Leven in je Lijf inhoudt en of het ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling een stimulans is.

Leven in je Lijf wordt verzorgd door een netwerk van professionele trainers. Je kunt kiezen voor een basiscursus, vervolgcursus en een jaartraining. Meer informatie over Leven in je Lijf en startdata lees je op www.leveninjelijf.nl.

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest