Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Marcel Messing spreekt over het Hindoeïsme – Voorburg, 27 okt.

/
/
/
188 Views

Marcel Messing komt op zondag 27 oktober naar Voorburg om te spreken over de Bhagavad Gita. In deze tijd van onzekerheid, zijn veel volken met elkaar in oorlog. De confrontatie van licht en duister en van goed en kwaad wordt scherp zichtbaar is. Het is een tijd van twijfel en onzekerheid, crisis in godsdienst en politiek, waarin wijsheid aan het verdorren is. Nu is het van belang om begeerte en onwetendheid in onszelf te transformeren door de lamp te zijn. Marcel Messing zal ingaan op de uiterlijke en innerlijke strijd in onszelf. Het een en ander wordt ondersteund door beeld en dans.

De locatie is de Rozenboomlaan119 inVoorburg. Tijd: van 10.00 tot 17.00 uur.

Kosten € 55,00 incl. lunch en afsluiting met drankje. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Solvitae; tel. 070-2141130 of email info@stichtingsolvitae.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest