Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ananda Lezing Haarlem met astrologe Karen Hamaker

/
/
/
251 Views

Astrologie: een bijzonder instrument voor onze tijd
Wat kun je allemaal met astrologie doen, en hoe werkt een astroloog eigenlijk? We gaan eerst een paar misverstanden over de astrologie uit de weg ruimen, en dan aan de hand van actuele voorbeelden zien wat astrologie de moderne mens te bieden heeft, en dat is veel!

Vragen die behandeld worden zijn op persoonlijk vlak; hoe gebruik je astrologie in relaties? Op economisch en politiek vlak; hoe konden astrologen lang van te voren de crisis voorspellen, en wat zegt de astrologie over Syrië. Zo maar wat voorbeelden, maar ze zullen laten zien dat astrologie een springlevend en dynamisch instrument is dat je razendsnel naar de kern brengt!

Karen Hamaker is astrologe en auteur. De lezing vind plaats op woensdag 16 oktober.
20.00-22.00 Centrale Bibliotheek, Gasthuisstraat 32, Haarlem, kaarten € 12,- in de voorverkoop www.ananda.nl.

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest