Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sri Sri Ravi Shankar spreekt op 17 juni in Haarlem

/
/
/
359 Views

Op zondagavond 17 juni a.s. spreekt de Indiase spiritueel wereldleider Z.H. Sri Sri Ravi Shankar in de Stadsschouwburg in Haarlem.

De oprichter van Art of Living, een van de grootste vrijwilligersorganisaties ter wereld, reist al 31 jaar de wereld over met zijn boodschap van liefde en vrede: “Onze eerste en belangrijkste taak is dienstbaar te zijn aan de wereld. Dan brengen we de menselijke waarden terug in de maatschappij en helpen we aan de opbouw van een samenleving die vrij is van angst en depressie.” De lezing, die wordt omlijst door muziek en meditatie, vangt aan om 19.30 uur en de toegangsprijs van € 45,- gaat geheel naar het holistische educatieve instituut de Sri Sri University in India.

Informatie en reserveren: www.aofl.nl of 023-5347412. Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest