Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Remeker

/
/
/
602 Views

Hart voor je koeien

Boer Jan Dirk van de Voort: ‘Ik neem ze serieus’ 

In Lunteren ligt een biologische boerderij waar de natuur het voor het zeggen heeft. Waar de boer zijn koeien serieus neemt en zich verplaatst in de bodem. Boeren vanuit je hart moest boer Jan Dirk van de Voort leren. Hij is er zeer bedreven in geworden. 

In Koorddanser editie 297 (juni 2012) kun je lezen over de gepassioneerde Jan Dirk die zijn veehouderij een kaasmakerij runt op de manier die de natuur bedoeld heeft. Maak kennis met Jan Dirk in het onderstaande filmpje, waarin hij het proces van Ghee (geklaarde boter) maken uitlegt. Over de dagelijkse zaken en de opvallende gebeurtenissen op de boerderij heeft zijn vrouw Irene een blog bijgehouden op www.remeker.nl. Daarvan zijn 22 verhalen gebundeld tot een boek, te bestellen bij BDU Boeken.

 Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest