Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Eerste graancirkel van 2012 gespot

/
/
/
421 Views

Malborough – Nabij het Engelse Malborough is in West Overton Hill op 16 april alweer de eerste graancirkel van dit jaar gevonden. Daarmee is het nieuwe graancirkelseizoen, dat jaarlijks in de periode juli-augustus het hoogtepunt bereikt, weer geopend.

In die periode trekken tal van belangstellenden naar deze streek in Engeland om met eigen ogen de cirkels te zien en de energie in de cirkels te ervaren.
Om de vele vragen bij bezoekers te beantwoorden is in deze periode een speciaal ‘bezoekerscentrum’ geopend met een groot assortiment boeken, afbeeldingen en snuisterijen. Ook worden er reizen naar de graancirkels georganiseerd.

De Nederlander Bert Jansen doet jaarlijks onderzoek naar de graancirkels en publiceert over zijn recente bevindingen.

Meer: www.cropcirclesandmore.com en www.cropcircleconnector.com

(Foto: via Bert Jansen)


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest