Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Lynne McTaggart op Wake Up Party

/
/
/
303 Views

Ook optredens van DJ Isis en DJ Esta Polyestra

Lynne McTaggart, auteur van wereldwijde bestsellers als ‘Het Veld’ en ‘Het Intentie-experiment’, komt naar Nederland voor een interactieve workshop/presentatie tijdens de Wake Up Party op zaterdag 31 maart in het Tropentheater Amsterdam. Ook treden DJ Isis (Nachtburgemeester Amsterdam) en DJ Esta Polyesta (Little Buddha Bar) aan. Daarnaast zijn er optredens van McLazy en Piet Jan Blaauw. Tijdens de Party zijn er massages, tarotleggingen, readings en consulten.

De workshop/presentatie van Lynne McTaggart gaat over samenwerking en verbinding tussen mensen. De wetenschapsjournaliste neemt ons mee naar een volgende revolutionaire stap in de moderne wetenschap. De verbinding ontsluit de radicaal nieuwe wetenschappelijke visie op de essentie van alle leven en de menselijke ervaringswereld en verandert onze kijk op onszelf. We ervaren onszelf als individuen, losstaand van elkaar, maar het tegendeel blijkt waar te zijn: alles draait om de ruimte tussen ons en anderen, de samenhang van alle dingen en levensvormen.

De workshop/presentatie is van 20.00 tot 21.30 uur en het muzikale gedeelte van 22.00 tot 02.30 uur.
Tegelijkertijd vindt in Centrum Djoj in Rotterdam een 5-ritmes- en biodanzaslotfeest plaats.

Bestel hier toegangskaarten voor de Wake Up Party in het Tropentheater in Amsterdam
Bestel hier toegangskaarten voor het 5-ritmes- en biodanzafeest in Centrum Djoj in Rotterdam

Meer informatie over Wake Up Festival: www.wakeupnu.nl

 

 Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest