Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Jan van Delden

/
/
/
482 Views

In Koorddanser editie 292 van januari 2012 lees je over Jan van Delden (1951), wiens grootste passie is om mensen die zich ervoor openstellen te laten inzien wat ‘suizen’ betekent en hoe je deze staat van stilte, altertheid en heelheid in jezelf weer terugvindt. Daarvoor gebruikt hij verschillende metaforen. Een daarvan is de metafoor van de tuinstoelen. Tijdens zijn lezing in Amsterdam op 18 november 2011 legt hij uit wat hij daarmee bedoelt:

Een fragment uit de lezing van Jan van Delden – 18 november 2011Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest