Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Waar gaat jouw vakantie over?

/
/
/
384 Views

Nog een korte tijd en de vakantie begint voor velen. Lekker niksen? Uit-waaien? Op-laden? Je laten in-spireren? Bij-tanken?
Vertel me welke boeken je leest/las en hoe je recreëert en ik vertel je wie je bent. Beschrijf je spirituele ontwikkeling maar ’s in de boeken die de diepste indruk op je bewuste zijn hebben gemaakt. Zet ook alle zomerweken, workshops en cursussen die je volgde op een rij. Zit er een lijn in? Vast wel. Concludeer nu zelf maar wat je wil.

En wat ga je deze zomer doen? Of start je ná de zomer weer met je groeiproces en zet je de spiritualiteit even een paar weken op de ‘pauzeknop’? Vraag je ’s af wat je het liefst, diep in je hart, zou willen doen op dit gebied deze zomer…
De volgende pagina’s bieden voldoende suggesties, aan mogelijkheden geen gebrek. Kies maar uit. Gaat dat lukken? Zitten er ergens nog hobbels, weerstanden of andere hinderpalen? Boeiend thema voor je misschien?
Liever luieren, niksen en vieren: heerlijk. Doen! Gaat dat écht lukken?
Geen concessies aan je behoefte. Je grootste verlangen is je diepste angst, zei iemand me onlangs.

Waar gaat deze column heen? Nou, helemaal nergens, dat is de crux. Gewoon go with the flow. Zie waar de stroom je leidt.
Dat is de vrijheid, schoonheid en openheid van de vakantieperiode.
Een heerlijke, opladende, bijtankende, inspirerende, uitwaaiende, vakantieviering gewenst.

Tot na de vakantie!

Ewald Wagenaar


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest