Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Oergevoel

/
/
/
380 Views

Bij het zomernummer van Koorddanser zit – alleen voor abonnees – een speciale bijlage: het nieuwe magazine Oer. Een fraaie poging om in druk te tonen en te benoemen wat de essentie is waarmee we verbonden zijn, vanuit een aards perspectief. De natuur, de authenticiteit, de heelheid en onder meer de verbondenheid die velen zo intens ervaren, zijn daarbij leidend.

Want wie dacht dat spiritualiteit vooral in de geest kon worden beleefd en bij voorkeur op een meditatiestoel of -mat, moet ik teleurstellen. Spiritualiteit is overal, is álles. Op sommige plaatsen dringt die verbondenheid wat sterker door tot ons bewustzijn, maar het oergevoel is altijd present, niet alleen in de natuur, maar zelfs in een drukke winkelstraat.

Het oergevoel klinkt soms in een snurkende oude kat, dan weer in een razende snelweg, het tsjilpen van een mus, het blèren van een kind of het rinkelen van een kassa. Maar evengoed glanst het in de glimlach van een medemens, de opwinding bij het beleven van schoonheid of de irritatie bij een stap in verse hondenpoep.

Oergevoel is alles, voor wie er oor en oog voor heeft. Namelijk dat de ervaringen, verschijnselen en gebeurtenissen zijn zoals ze zijn, niet meer en niet minder. Oer is een gelukzalig besef van zijn.
Dat inzicht en bewust-zijn verbeeldt Oer waarmee het blad de lezer gidst. Oer beweegt. Inspireert daardoor mogelijk ook jouw eigen oernatuur.

Oerbesef is het zijn in je eigen echtheid, jezelf zijn dus, leven vanuit je eigen onbenoembare maar eeuwige kern. Met de voeten op aarde en het hoofd hemelwaarts.

Daarover gaat het nieuwe magazine Oer waarvan dus nu het eerste nummer uit is. Voorlopig één keer per jaar. Oer kan uitgroeien tot een beweging waarin ook jij deelneemt. Met je ervaringen. Met je in-zicht. Bijdragen doe je door die te mailen.

Oer kan niet stuk, is eeuwig. Met of zonder drukwerk. Net als jij.
Wees welkom


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest