Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Interview over de ziel: waar ben je?

/
/
/
64 Views

In deze hartrakende interviewserie duiken we diep in het onverklaarbare en intrigerende domein van de ziel en wat er mogelijkerwijs na de dood komt. Deze serie, getiteld “ZIEL” belooft een boeiende en hoopvolle reis te zijn met mensen die hun antwoorden geven op enkele van de meest fundamentele levensvragen. De serie bevat naast het gesprek met Annet Moelands Aarts, ook gesprekken met Ed van den Berge (katholiek priester), Heather Clewett (shamane), Pim van Lommel (cardioloog en schrijver) en met Paul Smit (non-dualist, cabaretier en schrijver).

Waar is mijn vader?

Annet is therapeut en medium. Al haar hele leven heeft Annet contact met overledenen. Als in 2012 haar vader overlijdt verwacht zij na enige tijd ook contact met hem te kunnen maken. Maar niets is minder waar. Annet voelt haar vader niet meer. Het is stil aan de andere kant. Dit brengt Annet aan het wankelen in haar werk en in haar geloof. Want waar maakt zij eigenlijk contact mee? Nadat Barbara van den Bogaard (filmmaker en vriendin van Annet) ontroert het verdriet ziet dat dit bij Annet teweegbrengt, besluiten ze samen op een zoektocht te gaan. Een zoektocht met de hoofdvraag: “Waar is mijn vader?”  Zij stellen deze vraag aan allerlei verschillende mensen. En voeren met hen bijzondere gesprekken. De serie ZIEL is een uitvloeisel van deze gesprekken.

5 afleveringen, 5 ervaringsdeskundigen

De serie bevat naast het gesprek met Annet Moelands Aarts, ook gesprekken met Ed van den Berge (katholiek priester), Heather Clewett (shamane), Pim van Lommel (cardioloog en schrijver) en met Paul Smit (non-dualist, cabaretier en schrijver). Zij delen hun inzichten en kennis over onderwerpen als ons bewustzijn, ons lichaam, reïncarnatie, bijna-doodervaringen, het hiernamaals, en de aard van de menselijke ziel.

Elke aflevering biedt een diepgaand en boeiend interview met een andere deskundige, waarbij de vele facetten van deze intrigerende kwesties verkent worden. “We hopen dat deze interviewserie mensen inspireert om na te denken over de diepere aspecten van het leven en de onsterfelijkheid van de ziel,” aldus Barbara van den Bogaard (UmaMedia), de producent en interviewer van de serie. “Het is een kans om te luisteren naar uiteenlopende perspectieven en te verkennen wat er voorbij ons fysieke bestaan kan zijn.”

“ZIEL” is vanaf 1 december 2023 beschikbaar op VIMEO en biedt een unieke gelegenheid om te graven in de mysteries van het leven, de dood en het bewustzijn.

Bekijk de serie hier (gratis): https://umamedia.nl/ziel/


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest