Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Knisperend vers nieuw begin, volgens de horoscoop van april 2021

/
/
/
1962 Views

We zitten goed in de energie van Ram in de horoscoop van april 2021. Dat betekent een knisperend vers nieuw begin met een lekkere dosis levensenergie. We kijken niet vooruit maar leven in het moment. Precies dat is de grote kwaliteit van de Ram, het hier en het nu.

Of je in de flow zit merk je als dingen vanzelf gaan. Dan krijg je vanzelf contact met een oerkracht die bergen kan verzetten. Dan sta je aan het roer van je eigen leven en kan de mening van anderen je systeem niet hacken. Dan voel je je sterk en onoverwinnelijk.

Gaan dingen stroef en moet je er eindeloze energie in stoppen? Dan ben je de dwarsligger en de rebel. Je verzet je tegen de positie waar je in terecht bent gekomen en wil je maar één ding; weg.

In de tweede helft van de maand gaat deze energie volgens de horoscoop van april 2021 over in consolideren en concreet maken. Plannen zijn snel gemaakt, maar hoe zit het met het manifesteren daarvan? Is je plan wel levensvatbaar of was het niet meer dan een goed gespreksonderwerp?

The proof of the pudding zal snel genoeg blijken in deze tweede helft van april.

12 sterrenbeelden in de horoscoop van april 2021

Hieronder lees je wat december voor de 12 sterrenbeelden zal brengen. Lees voor een volledig beeld ook de teksten die bij je Maan en je ascendant horen. Ken je die niet? Mail me dan op elodiehunting@gmail.com en ik reken het voor je uit.

Ram

Deze jaarlijks terugkerende verse levensenergie is jou niet vreemd, Ram! Je voelt je goed en hebt er weer zin in. Je staat met je neus vooraan en weet mensen te motiveren om net dat stapje harder te lopen. Met je grappen en grollen laat je beladen situaties ontspannen en maak je nieuwe vrienden. In de liefde ben je snel verveeld en zoek je naar een nieuwe impuls. Je hebt zin om je vrienden weer te zien en hebt veel last van beperkende maatregelen.

Stier 

Na een soort grande finale eind maart sta je er weer deze maand. Je bent even goed door elkaar geschud en moet je tot een nieuwe situatie in je leven verhouden. Je bent wakker, scherp en klaar voor een nieuwe fase in je leven.

Dat kan een nieuwe partner zijn in de liefde, een nieuwe baan of een andere ingrijpende verandering, zegt de horoscoop van april 2021. Je komt steeds losser van het oude en stap voor stap hecht je aan het nieuwe. Gewoon laten gebeuren en vertrouwen hebben op de loop der dingen.

Tweelingen

Mars loopt door Tweelingen en dat geeft jou een goede, sterke impuls om door te zetten. Je hebt veel energie en dat wordt alleen maar meer als Mercurius het teken Ram in gaat op 5 april. Je krijgt dan de best of both worlds en alles wat je doet komt in een stroomversnelling. Je neemt veel hooi op je vork omdat je het kunt dragen. Slapen en uitrusten is niet aan de orde want je wilt alles meemaken. Pas rondom de 20e april doe je het wat rustiger aan en geniet je van alles wat je hebt neergezet.

Kreeft

Je bent niet iemand die snel schakelt en zich aanpast aan nieuwe dingen. Liever houd je alles bij het oude, want dan weet je tenminste waar je aan toe bent. Deze maand gaat dat toch een beetje anders, zegt de horoscoop van april 2021. Je verwelkomt nieuwe dingen en ziet in hoe verfrissend ze zijn. Je angst voor angst is veel minder en je probeert eens wat anders. Je communiceert veel en je sociale contacten haal je aan. Desnoods via een beeldscherm want je verlangen naar interactie is erg groot.

Leeuw

Leeuw is een vuurteken en dus ga jij goed deze maand. Ook jij krijgt een fikse impuls met levensenergie en bent niet bang om een volgende, bewuste stap te zetten. Je verlaat het oude en werpt het af als een te krappe huid. Het past niet meer. Dit is het resultaat van je moed om tot inzicht te komen en knoppen om te zetten. Geniet er maar van want je hebt het echt verdiend!

Later deze maand heb je een leuk cijfer op je bankrekening staan en dat geeft je de zekerheid die je nodig had.

Maagd

Je hebt de lente geroken en dat moedigt je aan om door te gaan. Om uit je impasse te komen en de sprong te wagen. Zelfs jij, bescheiden Maagd …

Je hebt last van een plaaggeest in je hoofd die alles bij voorbaat ontmoedigt en vooral inpraat op je angsten. Hoe meer energie je eraan geeft, hoe luider die stem wordt en hoe meer jij het gaat geloven. Dan wordt het vanzelf werkelijkheid.

Luister weer eens naar het liedje ‘Allemaal angst’ van Robert Long. Dat relativeert enorm.

Weegschaal

Jouw planeet Venus leidt je naar het niet-samen-doen. Op de een of andere manier sta je er alleen voor en daar voel jij je niet lekker bij. Toch moet het even en dient het een doel. Welk doel dat is, zie je vaak pas achteraf. Later deze maand krijg je te maken met een onverwachte gebeurtenis die je in de war brengt. Een conflict ligt op de loer en je kunt er helemaal niks aan doen. Lijkt het. Tenzij je verantwoordelijkheid neemt voor jouw aandeel.

Schorpioen

Je krijgt niet zo goed aansluiting bij je omgeving. Alsof de dingen langs je heen gaan en niets met jou te maken hebben. Je bubbel heeft niet je voorkeur en je probeert uit te reiken naar anderen omdat je contact wil. Het is een goed idee om je toon wat luchtiger te maken en niet al te serieus te zijn, aldus de horoscoop van april. Maak je grapjes en blaas je lucht in een gespannen situatie dan bereik je veel meer. Dan ziet men dat je open staat en toegankelijk bent. En dat is voor een Schorpioen heel wat!

Boogschutter

Jouw planeet Jupiter maakt een eindsprint de Waterman uit, op weg naar Vissen. Voor jou betekent dat het afsluiten van het laatste jaar. Waterman is een sociaal en geëngageerd dier dat zijn punt wil maken. Meestal een anti-punt. Aan jou de vraag of je je eigen weg vervolgt of aangesloten blijft bij een groep mensen waarmee je idealen deelt of deelde.

Deze maand wordt er volgens de horoscoop van april 2021 een van afsluiten, maar nog niet van helemaal opnieuw beginnen.

Steenbok

Met praten alleen kom je er niet. En toch probeer je met woorden goed te praten wat niet goed ging. Je bent bang om vertrouwen te verliezen en slaat wild om je heen. Het is veel beter om je op andere zaken te richten en het klein te houden. Je krijgt steun uit onverwachte hoek, aldus de horoscoop. Een vriendschap intensiveert en daar ben je blij mee. Maak niet de fout om dit te verwarren met liefde, want dat is niet waar dit over gaat. Wel over aantrekkingskracht.

Waterman

In de eerste maand zie je ontwikkelingen om je heen waar je nog niet aan kunt deelnemen. Vindt je jammer, maar je accepteert het. In de tweede helft van deze maand april verandert dat. Je krijgt mooie kansen die je met beide handen aangrijpt. De liefde heeft een grote verrassing voor je in petto die zelfs jij niet aan zag komen. Ook de berichten die je in deze periode ontvangt zijn verrassend. Ha! Lekker weer wat leven in de brouwerij en daar was je echt aan toe.

Vissen

Jij gloeit nog na van maart en de snelheid van al het nieuwe gaat een beetje aan je voorbij. Jouw innerlijke wereld is voorlopig even genoeg want je hebt een en ander te verwerken. En daarbij wil je niet teveel impulsen van buitenaf.

Later deze maand ga jij het eens lekker het ervan nemen. Teveel van alles is niet goed, zo zegt men, maar nu even wel. Je mag grenzeloos zijn van jezelf en je tegoed doen aan aardse vruchten. Dat is goed voor je gemoed.

Elodie Hunting heeft 30 jaar ervaring in astrologie, westerse esoterie en mystiek. Zij schrijft persoonlijke horoscoopboeken op bestelling. Daarnaast geeft ze lezingen, lessen, consulten en schrijft ze astrologische content. Kijk op www.horoscoopboek.nl voor meer informatie.

Lees ook eens de horoscoop van vorige maand.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest