Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Opvolger gezocht voor Centrum Djoj in Rotterdam

/
/
/
2939 Views

“Toen we 29 jaar geleden centrum Djoj openden was dat voor velen een feest van verbinding, groei, ontwikkeling, balans en bewustwording. Toch zien we dat Covid ons noodzaken binnenkort de deuren te sluiten.” Aan het woord is eigenaar Peter Elshof die in 1992 als pionier in het no-nonse Rotterdam spiritueel centrum Djoj opende, een van de twee grootste van ons land. En dat nu een opvolger zoekt.

“In de jaren die volgden zagen we binnen Djoj de schoonheid van elkaar in het luisteren naar verhalen, het ervaren, herkennen, doen en vertellen. De fysieke en emotionele aanrakingen die daar dan het gevolg zijn, vormen brandstof voor het centrum en de motivatie van velen om hier te komen. De coronamaatregelen hebben de levens van veel mensen gered, daarvan hoeft niemand me te overtuigen. Maar het nee moeten zeggen tegen iedereen die hier verbinding, groei, ontwikkeling, balans en bewustwording zocht de afgelopen maanden, kwam erg hard aan bij mij en iedereen in ons team. Het is immers onze missie”, aldus Peter.

Stroomversnelling Djoj

Er werd door de pandemie hard op de rem getrapt. Peter vertelde vorig voorjaar: “Dat door een klein virus zoveel kan veranderen! In één keer is het centrum leeg, liggen alle activiteiten nagenoeg stil. Ik ervaar verwarring; al die lege ruimtes voelen tegennatuurlijk; er horen mensen te zijn!”

Maar ‘als vanouds’ kwam niet terug. Peter zat al voor de pandemie te spelen met de gedachte om voor het centrum Djoj een opvolger te zoeken. Die gedachte is nu door Covid in een stroomversnelling gekomen.

Herstart opvolger

“We bereiden ons voor op een ‘unlockdown’ en zoeken naar jonge frisse, ondernemende en energieke personen die interesse hebben het concept voort te zetten. Wat we de opvolger van Djoj aanbieden? Het netwerk, websites, bestanden, merknaam Djoj, inboedel voor een goede herstart op een (nieuwe) locatie. En mezelf: ik ondersteun graag waar nodig en gewenst in de eerste periode.”

Waar moet een geïnteresseerde zich melden? Peter: “Bij mij. Oh ja, zonder financiële middelen hoef je geen contact op te nemen.”

www.djoj.nl


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest