Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Wees niet bang voor verandering, aldus de horoscoop van november 2020

/
/
/
2842 Views

November is de maand waarin de herfst goed zichtbaar en voelbaar is. Ook al weten we dat het sterven een proces is dat gevolg wordt door een nieuwe vorm van leven, toch valt het loslaten niet mee, aldus de horoscoop van november 2020. En dat is wel wat deze maand ons laat zien. De Zon in Schorpioen is niet bang voor een verandering. Mercurius gaat weer direct op 3 november en komt op 10 november ook in Schorpioen.

Samen symboliseren deze twee lichten in de horoscoop van november 2020 dat tijden veranderen. Soms met perspectief op het nieuwe, en soms helemaal niet. Dan staart het Grote Niks je aan zonder enige belofte of zekerheid. Waarom? Omdat dat de focus niet is. De focus kan beter op het veranderen zelf liggen en niet op de belofte.

Zowel de Zon als ook Mercurius zijn je reisgenoten door deze regionen van de sterrennacht waarin het spirituele licht ondergronds gaat en daar zijn weg zoekt.

De Zon herinnert je aan wie je ten diepste bent en Mercurius is de wijze Psychopompus die zich in alle werelden vrij kan bewegen.

Venus is nog wat huiverig en staat bij de poort naar de onderwereld. In Weegschaal is zij bezig met het uitzoeken van wat mee mag op de nieuwe reis, en wat in de oude werkelijkheid mag blijven. Weegschaal heette ooit De Klauwen van de Schorpioen en hier vond een grote selectie plaats. Alles wat vergroeid, mislukt, verworden en niet meer in contact met het Goede staat, vindt hier de dood. Alles wat dienend aan het Goede is, doorstaat deze test moeiteloos.

Op 22 november verwisselt Venus Weegschaal voor Schorpioen en is de stap gezet. Venus gaat over liefde en verbinden en daar zullen we dit gaan merken.

Mars gaat eindelijk weer direct lopen op 14 november maar het duurt nog tot 3 januari voordat ie weer naar behoren werkt. Maar we gaan er heus wel iets van merken doordat er weer wat tempo komt!

12 dierenriemtekens van de horoscoop van november 2020

Hieronder volgen de vensters van de 12 dierenriemtekens in deze horoscoop van november 2020. Lees ook het venster van je Maan en je ascendant om tot een vollediger beeld te komen.

Ram

Ha! Eindelijk gebeurt er weer eens wat waar jouw bloed sneller van gaat stromen. Jaja, je moet oude dingen loslaten dat weet je heus wel. Maar daar ben je totaal niet mee bezig! Jij wil meters maken en stappen zetten. Probeer je een beetje te beheersen want je drijfveer is groter dan de werkelijkheid aankan aldus de horoscoop van november 2020.

In de liefde spelen oude thema’s die nog niet helemaal helder zijn. Ook kan er sprake zijn van een ex die nog iets wil of waar jij nog iets mee moet.

Stier

Je voelt je opgejaagd en dat vind jij niet fijn. Je probeert negeren en gewoon je eigen gang op jouw manier te gaan, maar … het laat je niet los. In je relaties speelt een dingetje dat eigenlijk een ding is. Dat er al veel te lang ettert en dat om een krachtige genadeklap vraagt. Jij moet dat doen. Weet je best.

Wachten op het juiste moment is geen geldige smoes meer. Meegaan met de veranderende energie is je beste optie. Voor sommige Stieren gaat een nieuwe relatie eindelijk van start.

Tweelingen

Ook al heb je niet zo’n heel groot ego, toch valt het buigen daarvan je niet mee. Alleen met woorden kom je er niet, dus je moet nu echt een innerlijke beweging maken. De vraag is nu niet wat wil jij? De vraag is: hoe wil je je ontwikkelen? Je kunt nu een stap de afgrond in maken zonder dat je weet waar je terechtkomt, in een bed met zachte bloemen of op puntige rotsen. Maar als je focust op je transformatie en de vleugels die je daarvan krijgt, maakt dat helemaal niet uit.

Kreeft

Er zit voor jou een herstart in die ingrijpend is. Waarom? Omdat je ‘m zo diep kunt voelen. Ook al kun je er geen woorden aan geven en moet je blind vertrouwen, toch geef jij je eraan over. Je weet dat niet anders kunt en kunt niet wachten op de verlossing die het je gaat brengen.

Je neemt afscheid, je ontkoppelt jezelf van mensen en van situaties, je gaat misschien wel verhuizen, maar jij weet dat je altijd jezelf meeneemt. Dat jij jezelf nooit zult verlaten.

En dat is je grootste bezit.

Leeuw

Er is een zekere onrust in je die je niet begrijpt. Deze energie zet je aan om door te pakken. Je gaat beginnen met je nieuwe ideeën. Door je ervaring weet je een realistisch pad uit te stippelen en wat je daar mag verwachten. In de relatie is er sprake van een opleving. Je ziet je geliefde weer met de ogen van weleer. Leeuwen die single zijn hebben een ontmoeting die smaakt naar meer.

Maagd

Jouw secure en zorgvuldige talent komt goed van pas deze maand, want je moet iets onderzoeken wat ingewikkeld is. Je laat je niet gek maken en neem de tijd die nodig is. Net als veel andere sterrenbeelden krijg jij te maken met veranderingen en loslaten. Je blinde vlek kan gaan opspelen en die ervaar je als een blokkade. De vraag is nu of je je gaat bezighouden met de blokkade of met wat daarachter ligt.

Weegschaal

Ja, die liefde is helemaal jouw ding. Je bent het liefst in relatie en met mensen om je heen. Voor jou is deze tijd een bijzondere waarin je bestaande relatie onder de loep ligt en misschien hier en daar wat verbetering nodig heeft. Je partner is degene die dit aankaart. Jij bent tegen het einde van horoscoop van november 2020 erg bezig met je zekerheden en je financiën. Je wilt daar duidelijkheid in omdat de onzekerheid ondraaglijk voor je wordt.

Schorpioen

Dit wordt een fijne maand voor jou, Schorpioen. Veel dingen die je al voorzien had gaan nu gebeuren en jij bent degene die niet verrast is. Je trekt strepen en sluit af alsof het niks is. Je bent niet bang voor het nieuwe dat aan de horizon gloort maar nog onbekend is. Ondertussen keer je steeds meer naar binnen en sluit je je af voor andere mensen. Tot je partner aan je deur rammelt en je terug de relatie in trekt.

Boogschutter

Je staat aan de vooravond van een verandering, zegt je horoscoop van november 2020. Nu ben je losse eindjes aan het afronden en je bent ook van plan een definitief einde aan iets te maken. Dit zal waarschijnlijk in de zakelijke sfeer liggen. Je ziet in dat er geen leven meer zit in een project waar je mee bezig bent, en wilt het over een andere boeg gaan gooien. Hoe? Daar ben je nu druk mee.

Deze periode waarin veel zaken op de schop gaan, biedt jou nieuwe kansen omdat je verder durft te gaan waar anderen ophouden.

Steenbok

Net als Boogschutter sta ook jij aan de vooravond van een nieuwe fase waarin dingen echt heel anders voor je zullen zijn. Nu moet je nog veel en voel je je enorm verantwoordelijk. Onder die druk kun jij goed functioneren, maar je bent wel toe aan iets nieuws. Je bent vooral toe aan nieuwe mensen om je heen, naar mensen om je heen. Je snakt naar contacten en dan het liefst face to face.

Waterman

Omdat je graag zekerheid wilt, gaat daar je aandacht deze maand heen. Die zekerheid heeft grenzen en je kunt nooit alles zeker stellen. Bij jou is het vooral werk en inkomen. Je probeert een deal te sluiten met een opdrachtgever of je gaat zelfs in loondienst. Je kunt even helemaal niks met de psychologische kant hiervan. Daar ben je te aards voor gericht. Je mist je vrienden en de gezelligheid. Nergens de feesten of bijeenkomsten. Je hebt het deze maand gewoon moeilijk met alle maatregelen.

Vissen

Jij vindt het lastig om alleen te zijn in de horoscoop van november 2020. Meestal heb je daar niet zoveel problemen mee, maar nu wel. Misschien zie je wel wat mensen op een beeldscherm, maar dat voldoet niet meer. Merk je dat je er te somber van wordt? Trek dan aan een bel en vindt hulp. Hoe bijzonder deze tijd dan ook mag zijn, jij verlangt naar menselijk contact en interactie.

Volgende maand ziet er voor jou al heel anders uit.

Elodie Hunting heeft 30 jaar ervaring in astrologie, westerse esoterie en mystiek. Zij schrijft persoonlijke horoscoopboeken op bestelling. Daarnaast geeft ze lezingen, lessen, consulten en schrijft ze astrologische content. Kijk op www.jouwhoroscoopboek.nl voor meer informatie.

Lees ook de horoscoop na van vorige maand.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest