Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Politieke partij Mens en Spirit wordt De Nieuwe Mens

/
/
/
3808 Views

Ze zijn terug: de spirituele politieke partij Mens en Spirit – ooit opgericht door Lea Manders – gaat met een nieuw bestuur en onder de nieuwe naam De Nieuwe Mens meedoen aan de verkiezingen van maart 2021.

In september 2020 is er een nieuw bestuur gekozen. Het kernteam van de politieke partij De Nieuwe Mens bestaat uit Steven Uzeel (bestuurslid), Tjwan Oei (bestuurslid), Elvira Klaassen (programma), (gast), Peggy Reyden (bestuurslid), Niraï Melis (voorzitter en beoogd lijsttrekker) en Raishrie Gajadin (beoogd lijsttrekker).

De partij is ontstaan vanuit een visie voor een nieuwe samenleving. Ons doel is om deze samenleving neer te gaan zetten.

In verbinding met elkaar

Het uitgangspunt voor de politieke partij De Nieuwe Mens verwoordt de site als volgt: “De Nieuwe Mens is een mens die leeft in verbinding met elkaar en met de aarde. De Nieuwe Mens leeft met aandacht en vanuit het hart. In het Nieuwe Onderwijs en de Nieuwe Zorg staat het kind/de mens centraal. Economie, systemen en techniek zijn er om de mens te faciliteren waar nodig.”

5 Kernwaarden De Nieuwe Mens

De nieuwe politieke partij De Nieuwe Mens wil handelen vanuit vijf kernwaarden.
* Respect voor mensen, dieren en natuur
* Draagt bij aan duurzaamheid
* Integriteit
* Toekomstgericht
* Verbinding
Opmerkelijk is dat via een forum wordt gekozen voor een direct contact met de kiezers. Hier kunnen standpunten worden uitgewisseld. De belofte die hiervan impliciet uitgaat is dat nieuwe de politieke partij De Nieuwe Mens streeft naar een luisterend oor naar de kiezer. En dat zou écht nieuws zijn…

Meer: www.partijdenieuwemens.nl.

Lees ook het interview met Lea Manders uit 2012 bij de oprichting van de voorloper van De Nieuwe Mens, partij Mens en Spirit.Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest