Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Horoscoop van april 2019: nieuwe lente en nieuwe energie

/
/
/
11 Views

De horoscoop van april 2019 laat de energie zien van Ram, Vissen en Tweelingen. Vooral Vissen overheerst de eerste helft. Op 3 en 4 april bezoekt Mercurius het koninkrijk van Neptunus. Dit geeft spraakverwarring en storingen in het ( openbaar) vervoer.

Maar deze planeetstand heeft de horoscoop van april 2019 ook een hele mooie kant. Het is de kunstenaar die rijk geïnspireerd wordt door zijn muze, het zijn de dagen waarop je mooie taalvondsten doet en waarin meditaties een gouden randje krijgen. Het contact met de onstoffelijke wereld wordt makkelijk gelegd.

Op de 10e is het de beurt aan Venus om Neptunus te bezoeken. De planeet van de liefde wordt overgoten met romantiek. Venus en Neptunus zijn samen een ultiem liefdeskoppel dat onthecht van de realiteit een diep geluk ervaart.

Neptunus geeft altijd mooie ervaringen maar staat niet in contact met de concrete realiteit. Hij heeft zijn eigen realiteit, die van dromen en spiritualiteit.

Later deze maand gaat in de horoscoop van april 2019 dierenriemteken Ram de hemel domineren en zet daar een nieuwe lente neer!

Lees naast de tekst over je sterrenbeeld ook de teksten van de dierenriemtekens waar je ascendant en Maan in staan om tot een vollediger beeld te komen.

Ram

Je voelt dat je meer ruimte voor jezelf nodig hebt. Je hebt allerlei plannen en als je de tijd niet gewoon neemt, kom je er nooit aan toe. Aan motivatie ontbreekt het je niet maar aan focus wel als je niet oppast. Hoe duidelijker jij je doel hebt, hoe beter je je energie kunt richten en hoe groter de kans van slagen. Nee zeggen is een cadeau aan jezelf. Het geeft rust in je kop.

Je leeft deze maand een beetje ‘out of the box.’ Maar je kinderen hebben je nodig. Je weet dat je er moet zijn voor hen en doet dat met alle liefde.

Stier

Jouw planeet Venus staat in Vissen deze maand. Daarom heb je wat minder energie en raak je sneller vermoeid. Geef er maar aan toe want verzet is zinloos. Want nu kom je toe aan al die gedachtes die gedacht willen worden en kun je alles op een rijtje krijgen.

Als Stier ben je zintuiglijk ingesteld en is iets pas echt als je het aan kunt raken. Deze maand is dat even anders. Je innerlijke realiteit is levensecht. Je maakt andere keuzes gebaseerd op andere criteria dan je van jezelf gewend bent. En de liefde … de zoete liefde heeft jou goed op het netvlies!

Tweelingen

Met Mars in Tweelingen belooft dit een maand van vooruitgang en tempo te worden. Je beschikt over veel energie en je sport meer dan anders. Daar krijg je een heel goed gevoel van! Er is een klein nadeel aan deze planeetstand en dat is je korte lontje. Je hebt weinig geduld en vindt iets al snel onzin of saai. En dan haak je af.

Mars komt je wakker schudden uit je winterslaap en roept je op om een nieuwe start te maken. Je zet definitief een streep onder een fase in je leven want je bent helemaal klaar voor jouw nieuwe lente. Enjoy!

Kreeft

Je wordt deze maand geconfronteerd met moeilijke dingen. Denk aan angsten en andere gevoelens die niet echt fijn zijn. Voor je het weet zit je er middenin en moet je de rit uitzitten. Nu je dit weet heeft het je aandacht en kun je het voorkomen. Emoties zijn belangrijk voor je maar erin verdrinken is nooit goed. Blijf rationeel en laat je wijzer maken voor een nuchtere vriend(in). De band die je met deze persoon voelt is diep. Jullie zijn complementair aan elkaar en dat is voor jou nu even heel fijn.

Leeuw

Je loopt over van lentekriebels en energie. Je wilt maar één ding en dat is vooruit met de geit! Jij staat in de startblokken. Blijf je wachten tot het gaat beginnen? Dan kun je lang wachten. Niemand gaat het voor je doen. Neem je initiatief en geef je gehoor aan de drang om te starten, ongeacht wat de uitkomst zal zijn, dan zit je op een goed spoor. Helaas maak je mee dat mensen afhaken of er simpelweg niet (meer) zijn. Keer op keer word je naar je autonomie gedreven. Uw leven, dat is van U.

Maagd

Graag heb jij dingen op orde en leef je een voorspelbaar leven. Dat geeft jou een gevoel van veiligheid. Je kunt moeilijk omgaan met onzekerheid en onduidelijkheid. Daar krijg je deze maand mee te maken. Je zou dolgraag de controle willen maar die glipt door je vingers. Leer te vertrouwen in jezelf en laat doemscenario’s los. Spiritueel gezien is dit een bijzonder rijke maand. Dat ontstijgt alle woorden en laat een diepe indruk na. Je keert terug naar je geboorteplaats en ook dat heeft een impact.

Weegschaal

Sociaal gezien ga je een drukke maand tegemoet. Je wordt veel uitgenodigd en rent van feestje naar terras naar een gezellig avondje met vrienden. Er is echter een ontmoeting die eruit springt. Met deze persoon voel je een klik en iets vertrouwds dat je aan je basisschooltijd herinnert.

Zit je wat minder in je energie? Besef dat het maar tijdelijk is. Je krijgt een mooie kans om te reflecteren op waar je nu staat in je leven, en wat je nieuwe koers is.

Schorpioen

Jij voelt je snel in het nauw gedreven deze maand omdat je dingen persoonlijk neemt. Voor je het weet schiet je in de verdediging en zit je middenin een conflict. Gelukkig gaat het niet over hele zware dingen en blijft het bij ergernissen, maar toch.

Dit is een signaal dat er meer gecommuniceerd moet worden en dat is niet jouw sterkste kant. Bedenk dat je dingen ook met humor en relativering kan oplossen. Niet alles is direct een breekpunt.

Boogschutter

Jij gaat een lekkere maand in. Je voelt je goed en maakt een sterke indruk. Financieel gezien heb je een grote meevaller waardoor je die droomreis zou kunnen gaan maken. Of je het doet valt te bezien natuurlijk, want je hebt ook andere wensen. Zit je verlegen om opdrachten voor je werk? Deze maand mag je een grote verwelkomen. Kortom; je hebt de wind mee in alle opzichten. Grijp je kans dus!

Steenbok

Lesje eigenwaarde ga jij deze maand meemaken. En een pittige ook! Je hebt het idee dat je overal keihard je best voor moet doen en je niets voor niets krijgt. Je ondervindt tegenwerking en denkt dat je moet knokken. Jij hebt het niet makkelijk. Totdat je beseft dat je de omstandigheden niet kunt veranderen, maar de manier waarop je ermee omgaat wel. Zoek naar dingen waardoor jij je goed voelt

Waterman

Voor jou even geen drukte deze maand. Je bent graag thuis in je vertrouwde omgeving. Ze kunnen jou nu maar het best met rust laten en als je contact wil, geef je dat zelf wel aan. Je huis en je verleden hebben al je aandacht. Daar komen allerlei emoties bij kijken en dat vind je lastig. Je bent een denker. Door je emoties op te schrijven komt er een structuur die je een zekere rust geeft. Bedenk ook dat je niet overal op hoeft te reageren.

Een vrouw biedt je een luisterend oor waar je heel veel aan hebt.

Vissen

Waar anderen misschien in verwarring raken deze maand, voel jij je erg goed. Je kunt heel goed meegaan met de flow en hebt geen enkele moeite met onduidelijkheid. Je kunt het leven nemen zoals het kunt zonder al teveel vragen te stellen. En die houding is de enige juiste deze april. Je hebt bijzondere ontmoetingen en krijgt mooie feedback. Mensen waarderen je voor wie je bent. Ook de liefde laat zich van haar mooiste kant zien.

Elodie Hunting

(www.horoscoopboek.nl en www.elodiehunting.nl).


Tags:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest