Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Maandhoroscoop maart 2018 – Ram – Mercurius gaat retrograde, maak dus back-ups!

/
/
/
350 Views

Nieuw: deze maandhoroscoop nu ook als podcast! Gesproken tekst beluisteren? Klik hier.

Ten tijde van dit schrijven van de maandhoroscoop maart 2018 is het vanwege de snijdende kou nauwelijks voor te stellen dat we richting het lentepunt gaan. Op 20 maart staat de Zon in de allerlaatste graad van de dierenriem in Vissen en op de 21e gaat hij naar Ram en trapt daarmee een nieuw astrologisch jaar af. Op 21 maart zijn dag en nacht even lang en is er dus sprake van een evenwicht. Dit heet de lente – equinox. Equi komt uit het Latijn en betekent gelijk; nox betekent nacht. Er vindt dus een grote ommekeer van energie plaats in deze maand.

Op 23 maart gaat Mercurius retrograde lopen tot en met 15 april. Het is raadzaam om afspraken die je in deze periode maakt met potlood in je agenda te zetten want de kans is aanwezig dat ze verzet worden of niet doorgaan. En maak een back-up van je bestanden…

Om tot een goed beeld van de maandhoroscoop maart 2018 te komen lees je ook het dierenriemteken waar je Maan en je ascendant in staan. Op www.astro.com kun je je eigen horoscoop berekenen.

 

 

Ram

Jij wil heel graag iets nieuws beginnen. Je barst van de energie en de plannen! Als het aan jou ligt ga je gisteren beginnen. Wat je tegenkomt zijn obstakels en onmogelijkheden. Financieel klopt het nog niet helemaal maar dat wuif je in al je enthousiasme weg. Daar zorgt de kosmos wel voor, neem je aan. In het weekend van 10 en 11 maart weet je of je door kunt gaan of niet. Dat gaat gepaard met aardig wat vuurwerk! Je plan explodeert en je blijft achter in rookwolken of je hebt een grootse doorbraak.

 

Stier

Het wordt een bewogen maand voor jou, Stier. Jouw planeet Venus staat heerlijk te dromen in Vissen en komt daar zo mooi tot haar recht. Alles is goed en vredig. Totdat… de hoekige werkelijkheid zijn intrede doet. Op 7 maart gaat Venus naar Ram en stroomt er opeens vuur door je bloed. Je wilt iets doen en wel nu! Op 12 en 13 maart krijg je te maken met logge regels en op 23 en 24 maart met een grote baas die jou pootje wil haken. Het komt erop aan hoe sterk en stabiel je bent en wat je kunt hebben.

 

Tweelingen

Terugkijken op je leven heeft zin als je probeert de grote lijnen te ontdekken om tot bewustwording te komen. Dat ga jij deze maand ook doen. Je weet drommels goed dat het over een andere boeg moet en dat er een fundamentele wissel om moet  om dat te bereiken. Op 2 maart begin je vastberaden aan je nieuwe koers. Op 10/11 maart is er een tegenslag. Pak je het handig aan dat draai je die om en maak je er een voordeel van. Op de 23 maart gaat jouw Mercurius retrograde ( schijnbaar achteruit) lopen en moet je dingen herzien. Zie het als een herstart.

 

Kreeft

Jij wordt gezien deze maand. Men zit te wachten op je kennis en ervaringen. Het is tijd om uit de schaduw te komen en in het licht te stappen. En daar mag best wat trots en kracht bij! Er komen kansen voorbij die jouw leven in de goede richting buigen. De erkenning waar je op hoopte is nu daar. Het komt in het begin van deze maand langs dus let goed op. Wees niet bescheiden en blijf vooral jezelf. Want dat is precies wat er gevraagd wordt.

 

Leeuw

Jouw planeet de Zon is bezig aan de laatste stappen. Voor jou betekent dat loslaten van het oude met aandacht. Als je doorgrond hebt wat je loslaat en hebt begrepen waarom het bij je was, begin je als een wijzer mens aan de volgende rondgang. Op 21 maart staat de Zon als een sterke jongeling klaar voor het leven. De kracht die hiermee gepaard gaat is enorm. Het is pure levenskracht die zaden laat ontkiemen en de grond uitduwt. Leven in haar puurste vorm. Voel je de verschuiving van de energie?

 

Maagd

In de eerste dagen van Maart zit je nog in het fijnstoffelijke van het sterrenbeeld Vissen en word je uitgenodigd om niet vanuit de ratio maar vanuit intuïtie te leven. Je voelt je verbonden met het collectieve en kunt een diepere kern van jezelf raken. Na 11 maart voel je een verandering. Ook jij gaat een nieuw begin maken. Laat je niet hinderen door spoken uit het verleden, maar laat je verleiden door de uitnodiging van een toekomst die je zelf vorm kunt geven. Bovenal; verraad je vertrouwen in het goede niet.

 

Weegschaal

Deze maand staat in het teken van een nieuw begin voor alle dierenriemtekens, behalve voor jou. Jij blijft nog even achter en doet niet mee. Spiritueel is er teveel aan de hand. Als je je afstemt blijf je in contact met de werkelijkheid achter de werkelijkheid en kom je tot bijzonder inzichten. Dit deel je niet zomaar met anderen en dat hoeft ook niet. Het is een intiem en intens proces. Wat het allemaal betekent is nu niet van belang. Dat ontvouwt zich vanzelf wel.

 

Schorpioen

Dit wordt een prachtige maand voor jou waarin je een grote stap kunt maken. Je bent aanwezig en het is vrijwel onmogelijk om jou niet op te merken. Je hoeft je niet in te houden en kunt het gewoon zeggen zoals het in jou is. Dit wordt gewaardeerd of niet. Houd dus rekening met een selectie. Er vallen mensen af en er komen mensen bij in je sociale netwerk. Je gaat merken dat je er vaker alleen voor staat en dat heeft zo z’n voordelen.

 

Boogschutter

Je weet wat je waard bent en wat je doel is. Hiermee naar buiten komen en het presenteren aan je omgeving komt niet echt van de grond. Je maakt een eerste stap maar ontmoet kritische blikken. Daar ben je (nog) niet tegen opgewassen. Neem nog wat meer tijd om het voor te bereiden en wacht tot na 16 april als Mercurius weer direct loopt. Dan ben je innerlijk sterker en wijzer en tackel je elk oponthoud. Met andere woorden; je vrucht is nog niet rijp genoeg.

 

Steenbok

Jij bent niet het type dat zaken luchtig opvat. Deze maand al helemaal niet want alles is zwaar en serieus. Je bent heel secuur bezig met de voorbereidingen van een zakelijke deal en wilt goed voorbereid zijn. Deze maand is je aandacht vooral gericht op de financiële kant. Het thema eigenwaarde is hier direct aan gelinkt. Je nauwkeurigheid haalt het tempo uit je project maar draagt wel bij aan de levensvatbaarheid. Je laat liever niets aan het toeval over.

 

Waterman

Werk heeft al je aandacht. Je bent hartstikke druk en je agenda puilt uit. Je huisgenoten klagen over je afwezigheid. Totdat … het zo niet langer kan. Je wordt op een liefdevolle manier teruggefloten en moet opnieuw keuzes maken.

Toch schrik je hier wel even van. Je zat zo in je eigen stroom dat je geliefden was vergeten. Als Mercurius retrograde gaat voel je de ruimte om opnieuw keuzes te gaan maken. Waar ligt je prioriteit echt? En wat heb je ervoor over om ze te realiseren.

 

Vissen

Jij bent nog aan het gloeien van al die Vissenenergie aan de hemel. Je zit vol met inspiratie en alles voelt gewoon lekker. Een voor een gaan de planeten naar Ram, maar jij blijft nog even nagloeien. Na de lente-equinox voel je hoe je energie gaat borrelen van het nieuwe leven. Er ligt een maagdelijk jaar voor je. Probeer contact te houden met jezelf en wees niet wat anderen willen wie je bent. De wet van aantrekkingskracht brengt jou wat je uitstraalt. Keep up de good vibes dus!

 

Elodie Hunting is astrologe en verzorgt astrologische consulten (www.elodiehunting.nl) en ze maakt als cadeaugeschenk persoonlijke en op één persoon geënte horoscoopboeken. (www.horoscoopboek.nl).

 

Elodie Hunting
Elodie Hunting

 Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest