Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Van Akasha tot zout: natuurgeneeskunde volgens Adrie van der Ven

/
/
/
552 Views

Adrie van der Ven is ruim dertig jaar natuurgeneeskundig therapeut. Daarnaast is hij astroloog en aurareader. Hij ziet de chakra’s en ook hun connectie met lichamelijke processen. Zijn praktijk is gevestigd in Amsterdam. Hij schreef recent een boek ‘Van Akasha tot zout’.

 

 

Adrie heeft jarenlang een eigen opleiding gerund in astrologie en intuïtieve ontwikkeling. Momenteel  doceert hij natuurgeneeskunde bij de Silverlinde. De laatste jaren is Adrie zich meer op schrijven gaan toeleggen waaronder dit nieuwste werk over natuurgeneeskunde. Dit boek is interessant voor holistische en geneeskundige therapeuten en goed te gebruiken als zelfhulpapotheek.

Ook is het een zinnig naslagwerk voor therapeuten omdat er treffende inzichten worden gegeven omtrent de achtergrond van ziekteprocessen.

 

Etherische wereld

Zijn boek gaat over herstelmethoden die in de natuur voorkomen. Iedereen kan de eigen vitaliteit versterken met celzouten, kruiden, zuivere voeding, bewuste adem en verwerking van psychische pijn. De filosofie van de natuurgeneeskunde gaat uit van een holistisch mensbeeld. ​De sociale, fysieke en psychische veld ​en​ ​zijn voortdurend met elkaar verbonden en beïnvloed​en elkaar.

Het boek begint met de naam Akasha. Dit is de etherische wereld ​die herkenbaar in beeld gebracht wordt door middel van de zeven chakra´s. ​Het laat zien hoe deze levensgebieden doorwerken in het sociale, fysieke en psychologische veld ​en ​levert interessante inzichten op.

Treffend omschreven zijn de zeven energetische hoofdcentra (chakra’s) die van kruin tot stuit rond het lichaam terug te vinden zijn. De chakra analyse geeft inzicht omtrent de psyche (de geest) die van invloed kan zijn op het lichaam (soma).

Onverwerkte gevoelens of stress kunnen zich vastzetten in organen. Psycho-somatische klachten zijn dus lichamelijke klachten die een psychische oorzaak hebben.

Systemen

Naast natuurgeneeskundige tips, springen de celzouten eruit, hun essentiele werking is informatief en verdiept weergegeven. Celzouten zijn minerale zouten die van nature in en rond de cellen voorkomen. Bij disbalans kunnen er klachten optreden.​

Boek ‘Van Akasha tot zout’

Voor therapeuten die veel met ziekte en gezondheid werken is de beschrijving van de besturingssystemen heel interessant. Ziekte ontstaat vaak door een disbalans vanuit het zenuwstelsel, het endocrien stelsel,  het immuunsysteem of het basis bindweefselsysteem. Deze ​coördinerende systemen vormen de complete biochemie van het lichaam. ​In het boek lees je de kennis en ervaring van ruim dertig jaar therapeut en natuurgenezer.

Het laatste hoofdstuk toont dat alles van natuurgeneeskunde in feite al wetenschappelijk bewezen is.

​’​Van Akasha tot zout​ is boeiend en bezielend geschreven. Dit boek draagt bij om je kwaliteit van leven en gezondheid te verbeteren.

In het boek wordt tevens het psychosomatisch denken behandeld, waarbij de energetische wereld, de psychologische ervaring en functionele processen van organen tot één geheel worden gebracht. ​Het is juist deze “drie-eenheid” die diepgang in de interpretatie geeft.

 

Verder  herleidt Adrie pathologie naar de achterliggende besturingssystemen waardoor de

​Achter grond van ziekte zichtbaar wordt. Zo wordt er onderscheid gemaakt of ziekten neurologisch, endocrien, immunologisch van aard zijn,​ of voortkomen uit het bindweefsel-​basissysteem. Deze zienswijze geeft directe handvatten voor de juiste conclusie voor zowel de leek als de hulpverlener.

​Het boek geeft de kennis en ervaring van ruim dertig jaar als therapeut en natuurgeneze​r weer. ​

Het laatste hoofdstuk toont dat alles van natuurgeneeskunde in feite al wetenschappelijk bewezen is.

In het geheel is “van Akasha tot zout” ​een boeiend werk waaruit de bezieling van natuurgeneeskunde spreekt. ​Het is uitnodigend geschreven en zeer informatief. Dit boek draagt bij om je kwaliteit van leven en gezondheid te stimuleren en te vergroten.

Dorien de Vries, therapeut, systeemcoach en astroloog.

 

Boek: Van Akasha tot zout.

Auteur: Adrie van der Ven

Uitgever: Elikser te Leeuwarden

ISBN: 978 94 6365 000 7

 

Meer info over het boek: klik hier.

 

 

 


Tags: ,
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest