Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kritisch interview uit Skepsis over de geneesmiddelenbranche

/
/
/
244 Views

Niet altijd is Skepsis – het blad van de vereniging tegen kwakzalvers – voor de standpunten van de medische branche.

In dit interview komt de ex-hoofdredacteur Dick Bijl van het Geneesmiddelenbulletin aan het woord, het blad dat onafhankelijk de medische sector had moeten informeren. Maar dat niet (meer) doet omdat de overheid het niet eens is met die eerlijke berichtgeving.

Lezen: https://skepsis.nl/dick-bijl/.

 

 

 


Tags: ,
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest