Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gratis boek over mysterieuze orbs

/
/
/
513 Views

Het goed geïllustreerde boek over orbs van orbsjager en fotograaf Ed Vos is uitverkocht en daarom per direct gratis als downloadboek te krijgen.

 

Obs zijn lichtbollen die op veel foto’s van digitale camera’s te zijn. Hoewel de discussie nooit uitgewoed zal zijn of het om stofdeeltjes of als ‘iets anders’ gaat, wijzen de foto’s van Ed Vos in de richting dat orbs een vorm van intelligentie hebben.

Hij verzamelde tal van verhalen en getuigenissen én foto’s die dat idee ondersteunen.

Ed: “Ik stel het nu volledig gratis ter beschikking via mijn website.  Ik ben daar blij mee, want gaat het me om het uitdragen van het fenomeen, nu dus ook toegankelijk voor mensen die van weinig geld moeten rondkomen.

 Link: http://www.dutchlightorbs.nl/Gratis-boek-NL/Gratis%20Boek%20NL.htm

En voor de Duitse lezers:
Link: http://www.dutchlightorbs.nl/Gratis-Boek-DE/Gratis-boek-DE.htm

 

 


Tags: ,
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest