Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ode aan de vrouwelijke energie- Door Michael Roads

/
/
/
499 Views

Een triest en gruwelijk deel van onze geschiedenis is de door de Katholieken opgerichte Spaanse Inquisitie. Alleen God weet hoeveel onschuldige mensen er zijn gestorven, vooral vrouwen en meisjes, en dat heeft veel langer geduurd dan over het algemeen wordt beseft. Deze strijd tegen de vrouwelijke energie begon in de twaalfde eeuw en de laatste executie vond plaats in de negentiende eeuw. Maar het punt dat ik wil maken, is dit. Bij het merendeel van deze executies draaide het om het bijeendrijven van de vrouwen in de dorpen en om het opsporen van heksen. Waarom? De kopstukken van de geestelijke macht wisten dat intelligentie hand in hand gaat met het vrouwelijke archetype. Intelligentie, niet het intellect. Door mijn metafysische onderzoeken en puur door te generaliseren, ben ik tot de conclusie gekomen dat mannen intellectueler zijn dan vrouwen, terwijl vrouwen veel intelligenter zijn dan mannen.

Inquisitie

Het ging de Inquisitie niet om het uitroeien van de zogenaamde heksen. Die afschuwelijke en genadeloze hiërarchische instelling wist heel goed dat intelligentie hand in hand gaat met de vrouwelijke energie. Die manipulatoren van onze geschiedenis vermoordden de wijze vrouwen van de dorpen, de jonge en de oudere, omdat ze niet wilden dat er een vrouwelijke dominantie zou ontstaan. En deze barbaarse en onmenselijke beïnvloeding ging uit naam van God zo’n zevenhonderd jaar door! Wat een enorme misdaad tegen de vrouwelijke energie… en de mensheid.

We bevinden ons in een tijd van grote veranderingen. De vrouwelijke energie neemt toe en niets kan of zal dat nu stoppen. Hoewel Moederdag in principe de dag is dat we onze moeders eren, is het ook de dag dat het vrouwelijke wordt erkend en zo opnieuw van energie voorzien. Onwillekeurig hebben we nooit toegestaan dat de vrouwelijke energie te veel van zijn waardevolle kracht verloor.

Opkomst

De primitieve, oude dominante mannelijke energie schreeuwt het uit in zijn doodsnood, zonder besef van zijn naderende einde. Ik vind het fascinerend dat het feitelijk de oude dominante mannelijke energie is, die de oude dominante mannelijke energie vernietigt. Wat bizar… en perfect! Dus, alle vrouwen en mannen met veel vrouwelijke energie: we hoeven niet te vechten om te overleven. We zijn in opkomst… en niets kan het onvermijdelijke tegenhouden. Wij zijn degenen die de Liefde van het vrouwelijke archetype makkelijk kunnen verwelkomen. Heb de mensen door wie we zijn vervolgd lief met al je kracht. Ik ga dat hier verder niet uitleggen, maar het gaat om een pad dat we lang geleden allemaal hebben gekozen. Dat was dom, maar het was wel een keuze. De uitweg, de weg vooruit is het tegenovergestelde van de oude energie van verzet. Onze tijd is gekomen en het mededogen en de ware vergeving van het vrouwelijke archetype, zijn de manier om de diepe wonden van de hele mensheid te helen.

Michael Roads

www.michaelroads.nl


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest