Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vakantiehoroscoop – Hoe de 12 sterrenbeelden in juli vakantie vieren

/
/
/
428 Views

Het wordt een vrolijke zomermaand met planeet Venus in dierenriemteken Tweelingen. Veel korte reisjes en lekker anderlands praten. de vakantiehoroscoop van juli belooft veel goeds. Met planeet Mercurius in het teken Leeuw geniet iedereen van zon en warmte, en vooral niks doen. Lekker lui onder een boom liggen en figuren in wolken ontdekken. Omdat de Zon en planeet Mars in het teken Kreeft lopen tot en met de 21e, is thuis en familie een thema. Na de 21e komen deze planeten in Leeuw en dat belooft meestal zeer zonnig weer. Vakantie dus!

 

Door Elodie Hunting

 

Natuurlijk is het niet zo dat er ‘maar’ 12 type mensen zijn. Je bent nooit alleen maar een Stier, een Kreeft etc. Weet je je ascendant? Ken je het teken waar je Maan in staat? Lees die teksten van deze vakantiehoroscoop dan ook om tot een genuanceerder beeld te komen.

 

Ram

Jij houdt van tempo en beweging en bent altijd Haantje de Voorste. Meestal, maar in juli niet. Dan ben je loom, langzaam en lui. In je hoofd wil je van alles, maar concreet doe je niet zoveel. Vakantie houden, dat wel! Jouw vakantie staat in het teken van het Bourgondische leven en dingen doen waar je blij van wordt. Nutteloze dingen wellicht maar daar kun je niet mee zitten. Juli wordt een gezellige maand voor je. Met kinderen, familie en mensen waar jij je vertrouwd bij voelt. Je herinnert je dingen uit je kindertijd en dan met name het gevoel dat je daarbij had. Enig sentiment zal opkomen. Dit is een prima maand om een (oude) hobby op te pakken. Fotografie bijvoorbeeld. Je hebt een goed gevoel voor beeld en sfeer.

 

Stier

Je glijdt zo een liefdevolle maand in. Je zegt lieve dingen, je hoort lieve dingen, je leest mooie woorden en je schrijft mooie woorden. Dit wordt een ontspannen maand. Jouw planeet Venus staat in jouw teken Stier en daar komt deze dame zeer goed tot haar recht. Relax, nothing is under control zou een uitstekend motto kunnen zijn. Je geniet van lekker eten en drinken en let even niet op de extra pondjes die zich verzamelen. Je geest ontspant door te relativeren. Je vakantie bestaat uit tripjes naar hier en daar. Je bent het liefst onderweg en onderstreept dat de reis belangrijker is dan het doel. Ook in overdrachtelijke zin.

 

Tweelingen

Jij bent graag thuis in juli. Of in ieder geval op een plek waar je je thuis voelt. Je hebt veel energie en hebt ook echt zin om leuke dingen te gaan doen. Soms kun je wat te scherp uit de hoek komen en stoot je tegen zere beentjes. Je flapt er van alles uit en dat wordt niet altijd goed ontvangen. Even tot tien tellen dus als er een gevoeletje opkomt. Voor jou is juli een vakantiemaand waarin je uit wilt rusten en bij wilt komen. Je hebt graag je kinderen om je heen en als het even kan plan je een familieweekend samen. Werk en andere zakelijke aangelegenheden staan op een laag pitje. Dat komt later wel weer.

 

Kreeft

Omdat zowel de Zon, Mercurius en Mars in jouw teken lopen, is dit een volle maand voor jou. Je communiceert veel en voor jouw doen snel. Zeker als je emoties meespelen flap je er dingen uit waar je naderhand spijt van hebt. Je zegt het net even puntiger dan je bedoelt. Voor jou hoeft een verre vakantie niet maar je ziet korte reisjes wel zitten. Zeker naar mooie oude steden waar je je in vervlogen tijden waant. Dan gaat je fantasie met je aan de haal. Doe je iets met vorige levens? Dan is dit een maand waarin je daar een stap verder mee komt. Herinneringen komen als een donderslag bij heldere hemel en verschaffen je waardevolle inzichten.

 

Leeuw

In juli staan je relaties centraal. Daar gaat je aandacht voornamelijk heen. Je onderzoekt of je bestaande relatie nog wel de ingrediënten heeft die je graag hebt. Zo niet, dan ga je daar iets aan doen. Je wilt vooral romantiek en een diep verbond met de ander voelen. Je houdt de ander een spiegel voor en krijgt een spiegel gepresenteerd. Dat kan soms even slikken zijn maar het verdiept wel. Je ervaart een voorbestemd gevoel dat sterker is dan jouw wil. Leeuwen die geen relatie hebben, komen deze maand potentiële kandidaten tegen. Ook hier geldt dat het voorbestemde gevoel een grote rol speelt.

 

Maagd

Relaties en gevoel. Een normale combinatie voor veel mensen, maar jij vindt dat soms lastig. Je doet veel met je hoofd en staat niet altijd goed in contact met je gevoel. Je wilt enerzijds weglopen van relaties en je terugtrekken in je eigen wereld, en anderzijds verdraag je het gemis niet goed en wil je juist nabijheid. Je overgeven aan wat je voelt is niet zomaar gedaan, maar wel een thema deze maand. Er komen nogal wat emoties los die je er een behoorlijke tijd onder hebt gehouden. Tegen het einde van de maand heb je echt een stap gezet. Terugkijkend was het veel, maar goud waard.

 

Weegschaal

Er gaan dingen goed en er gaan dingen niet goed. Als Weegschaal zoek je eeuwig naar de balans. Wat je niet lekker zit, houd je verborgen voor de buitenwereld. Je vindt het lastig om erover te praten al weet je best dat dit de lucht zou kunnen klaren. Wat je nodig hebt is iemand met een innerlijke rust, en die ga je ook vinden. Door de dingen heel praktisch te bekijken, verdwijnt al een groot stuk van de lading. Je ziet in dat je van een mug een olifant hebt gemaakt. Wil je je beter voelen? Trek er dan op uit. Wandelen, kleine reisjes en interessante communicatie hebben een goed effect op je welbevinden.

 

Schorpioen

Je voelt dat het tijd is voor afzondering. Even terug stappen uit de hektiek van het dagelijks leven en op zoek naar waar je leven nou werkelijk over gaat. Een retraite is zeer welkom. Het alleen-zijn kan je zwaar vallen, zwaarder dan je van tevoren hebt ingeschat. Toch zet je door omdat de noodzakelijkheid in je brandt. Je moet en wilt terug naar je kern en naar de zin van je leven. Er is een bepaald gevoel dat je wilt voelen en het heeft tijd nodig om daar te komen. Het wordt een maand van inkeer. Van stilte. Van aan de buitenkant niks en aan de binnenkant alles.

 

Boogschutter

Jouw thema voor deze maand juli is de richting van je leven. Als Boogschutter heb je een uitgesproken levensfilosofie. Zoals je leven nu is, klopt het voor jou niet meer helemaal. Je gaat dus dingen afstoten zodat er ruimte komt voor iets nieuws. Het afscheid doet best even pijn maar omdat je weet waarom je het doet, kun je het dragen. Ook je werk heeft je aandacht. Daar ervaar je een bepaalde ontevredenheid die je niet zin. Voor sommige Boogschutters geldt dat ze precies het tegenovergestelde meemaken, en een grote stap voorwaarts kunnen zetten.

 

Steenbok

Het gaat deze maand niet zozeer over jou in jouw leven. Je voelt je verantwoordelijk voor anderen en kunt veel voor hen betekenen. Dat doe je ook. Zonder erover na te denken sta jij klaar om te helpen en te regelen. Je bent een centrale figuur in een groep en neemt die taak heel serieus. Vakantie? Dat gevoel krijg je moeilijk te pakken. Je hoofd staat er niet naar en je weet dat jouw vakantie pas later komt. Toch is het goed om van tijd tot tijd even een moment met jezelf te hebben en weer op te laden. Dat heb je gewoonweg nodig. Desnoods plan je het in je drukke agenda.

 

Waterman

Jij gaat laten zien wat je waard bent. Jouw sociale talent is nu hard nodig en je staat dan ook in het middelpunt van de belangstelling. Al die aandacht vind je best lastig. Je wilt liever niet op een voetstuk worden geplaatst. Je uiterlijk kan best een oppepper gebruiken. Een nieuwe look staat je fantastisch en geeft je nog meer zelfvertrouwen. Dit is geen maand van risico’s nemen, zeker niet op financieel vlak. Je bent eerder behoudend en neemt niet zomaar een beslissing. Je wilt het laten bezinken zodat je er helemaal achter kunt staan.

 

Vissen

Je weet van jezelf dat je dromerig bent en soms nogal naïef. Dat is best charmant maar kan je soms in lastige situaties brengen. Deze maand krijg je je gedrag gespiegeld vanuit je omgeving. Hierdoor word je je weer bewust van je schijnbare afwezigheid. Fysiek ben je er wel, maar energetisch zit je in andere sferen. Dat is nu eenmaal je natuur. Dat andere mensen daar iets van vinden, is hun mening. Door het bij de ander te laten, kun jij je authentieke zelf blijven. Deze maand ben je extra gevoelig voor sferen en energieën. Voor je het weet word je opgeslokt door je omgeving en raak jij jezelf kwijt. Dan is het tijd om je even terug te trekken.

 

Voor meer informatie of een persoonlijk astrologisch consult:

www.elodiehunting.nl

 

 

 Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest