Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

“Waardoor kreeg je nog niet waarnaar je verlangt?” – Mahatma Revier

/
/
/
536 Views

De meeste mensen leren helaas doordat er situaties ontstaan in hun leven die heel pijnlijk zijn. Vaak hebben we daar dan al eerder signalen van gehad, maar durven we het niet aan te gaan. We onderdrukken dan de gevoelens over waarnaar je verlangt en emoties en gaan stug door met het leven met oogkleppen op. Totdat het leven je uiteindelijk terugfluit.  Verander je leven. En ontdek waarnaar je verlangt, wat het is dat ervoor zorgt dat je nog niet kreeg waar je verlangt? Aldus Mahatma Revier.

Door Niels Brummelman

“Zo was dat ook voor mij toen ik 32 jaar oud was. Mijn leven leek één donker zwart gat. Volledig afgekeurd en boordevol pijnlijk emoties zat ik in de ziektewet door ME”, aldus Mahatma Revier van Spirit Coaching. Ze verzorgt diverse trainingen en onlangs verscheen haar tweede boek, ‘ontwaken in het nu’.

‘Wat doe ik hier en hoe kom ik hieruit’, waren zo een paar vragen die haar toen bezig hielden.  “Het leven was geen feestje. Na 15 jaar volledig afgekeurd te zijn ben ik stapje voor stapje uit het dal geklommen. In 2000 begon ik voorzichtig te werken met mensen. Ik had inmiddels al vele jaren diverse opleidingen gevolgd en wist al wel dat dit mijn missie was, het bewustmaken en transformeren van oud zeer bij mensen.  Ik begon heel rustig met individuele consulten en kleine groepjes. Ondanks dat het best wel goed liep met mij bedrijf stoeide ik toch jarenlang met een gevoel van tekort. Tekort in geld en het tekort met weinig mensen in de groepen en het tekort aan liefde. Wat verlangde ik naar een partner die maar niet kwam. In 2000 was ik gescheiden. Over die scheiding en de verwerking daarvan heb ik mijn eerste boek ‘Op weg naar Verbinding’ geschreven.  Er kwamen tot twee jaar geleden rond de 40 mensen bij een event. Daar was ik wel al blij mee, maar ik wist dat het er veel meer zouden kunnen zijn, want de resultaten van de events waren geweldig. Wat ik ook probeerde, het leek af en toe wel alsof ik ze erin moest duwen. Het schoot niet op. Wat heb ik mij vaak machteloos en alleen gevoeld.”

Tweede boek

“Nu leven we in 2017 en ziet mijn leven er totaal anders uit. Mijn events zitten met 180 mensen bommetje vol, mijn financiën daar heb ik geen zorgen meer over. Ik ben samen met de liefste en mooiste man van de hele wereld. Mijn tweede boek; ‘Ontwaken in het NU’ is net uitgekomen. Ik heb het in vijf jaar geschreven en neem je mee vanuit al die gevoelens van tekort naar de overvloed die ik thans leef. Ik kan nu met recht zeggen dat het leven pure magie is en dat we dat zelf vorm kunnen geven.

Er zijn bepaalde wetten en als je die toepast in je leven dan kan je situatie in een snel tempo veranderen. Die wetten beschrijf ik uitvoerig in mijn boek ‘Ontwaken in het NU’. Ontwaken in eht NU is niet alleen een spannend leesboek maar ook een werkboek. Met oefeningen en een bijbehorend videoprogramma kan het direct jouw leven veranderen.  Hieronder zal ik een aantal wetten beschrijven.”

Wet nummer 1: gedachten zijn magnetisch.

“Eén van die wetten is: gedachtes en emoties hebben een magnetische aantrekkingskracht op waarnaar je verlangt. We trekken met onze gedachtes en emoties dus situaties en mensen aan. Dat betekent dat je als je voornamelijk in de angst voor tekort en met gevoelens van tekort zit, je meer tekort aantrekt.

Dus verlang je naar meer, dan zal je het gevoel van tekort moeten loslaten, anders schiet het niet op.

Dit kan je simpelweg doen door je focus te verleggen van tekort naar overvloed. Hou een dagboek bij waarin je iedere dag schrijft waar je dankbaar voor bent. Zo simpel kan het zijn. Als je daar de dag mee begint en de dag ’s avonds mee afsluit vlak voor het slapengaan, dan programmeer je jezelf al voor meer overvloed.”

Wet nummer 2:  laat los waarnaar je verlangt

Een andere wet is dat als je naar iets verlangt, dat het wijs is om datgene los te laten. “Jawel je leest het goed. Vaak zijn we zo hard bezig met visualiseren en je best doen om iets te krijgen dat het niet werkt. In tegendeel door dat je best doen, raak je vaak gefrustreerd en geef je het helemaal op vanuit een gevoel van: ‘zie je wel het werkt niet’. Jawel, het werkt wel, alleen jij (jouw ego) zat er tussen met je verlangen. Als je elke dag even visualiseert en het dan loslaat in vol vertrouwen dat het universum je het zal geven wanneer het tijd is, dan kan het moeiteloos naar je toestromen.“

Wet nummer 3: vertrouw

Nog meer? “De derde wet is de wet van het volledige vertrouwen. We zijn geen afgescheiden individu van het geheel, het universum. Het universum is de overvloed zelve en al denk je misschien van niet, wij zijn daar ook nu, tijdens dit leven, dus mee verbonden. Jij hebt een deel wat pure liefde is, puur licht. Des te meer je daarvan doordrongen raakt, des te meer je deze liefde en licht kan toelaten. Dan wordt het leven al een stuk leuker en lichter. Dan kan je meer gaan vertrouwen, vertrouwen op iets wat niet tastbaar, noch zichtbaar is. Dat iets is wezenlijk, is jouw wezen, jouw licht. Het leidt je door dit leven (al denkt je denken van niet, dat maakt niet uit).  Als je daarop durft te vertrouwen dan krijg je van die ingevingen, dan komen er onverwachte mogelijkheden op je pad. Dat noemen we ook wel intuïtie. Het zijn van kleine richtingwijzers die we vaak over het hoofd zien. Let daar op de komende tijd en durf ze te volgen, al zal je mind af en toe hard gaan kwaken. Het zal je zoveel geven.”

Wet nummer 4: je krijgt wat je waard bent

“Een andere wet is dat je krijgt wat je jezelf waard vindt. Verlang je naar een lieve partner, maar denk je dat je niet om van te houden bent, dan kan die partner nooit naar je toekomen. Al staat waarnaar je verlangt voor je neus, jij zal hem wegsturen, vanuit een gebrek van eigenwaarde. Besef dat je vanuit het licht afkomstig bent en ook nu nog verbonden bent met het licht. Ook al heb je fouten gemaakt, dat maakt niet uit. Jij bent en blijft een kind van het licht. Dus zeg het regelmatig tegen jezelf dat je dat, waar jij naar verlangt, ook waard bent. Als je dat niet gelooft, dan mag je die kwakende eend die in je hoofd zit het bos in sturen en geloof mij dan maar, ‘je bent het echt waard!’ De enige reden waarom je nu nog niet hebt waar je naar verlangt is omdat jij met dat lieve ego het dus ergens tegenhoudt. Ga dat nu eens onderzoeken en stel je de vraag: ‘Waarom heb ik nog niet waar ik naar verlang?’ Kijk dan eens wat er spontaan bij je naar boven komt en laat datgene dan los. Het universum wil niets liever dan je geven waar jij naar verlangt.”

“Terugkijkend op mijn leven kan ik alleen maar zeggen hoe eindeloos dankbaar ik ben voor alles. Ook voor die hele donkere periode waarin ik zo stoeide met mijzelf. Het heeft mij een enorme innerlijke kracht gegeven en ik weet waar mensen doorheen die nu bij mij in de trainingen komen.

En wat ben ik nu blij dat mijn toenmalige echtgenoot is weggegaan. Ik zou anders nooit op eigen benen gekomen zijn en niet de vrouw zijn die ik nu ben. Al met al zijn in mijn ogen die moeilijke tijden nodig om jezelf te transformeren. Hoe verder je op jouw pad komt, des te meer je het proces van bewustwording op een ontspannen wijze kunt aangaan. Dan is het geen heling meer maar voeding voor de ziel. Hieronder nog een beetje voeding.

Weet dat er eindeloos veel van je gehouden wordt.
Weet dat wij mensen een magische potentie hebben om dromen te realiseren.

Ik gun je dat jij je dromen waarmaakt en dat je geniet van het leven en waarnaar je verlangt.”

Wil je meer inspiratie kijk dan op www.spirit-coaching.nl

“Ik daag je uit”

Mahatma: “Koop het boek ‘Ontwaken in het NU’. Daarin schrijf ik dat ik je uitdaag om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk. Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten! Hier direct bestellen: www.spirit-coaching.nl.

Dit artikel is ook te lezen in ParaVisie. Zie www.paravisie.nl.

Meer op deze site over Mahatma Revier:

Spiritueel ontwaken: http://kd.nl/2014/11/04/spiritueel-ontwaken-als-focus-mahatma-revier-deelt-haar-ervaring/

Sedona methode: http://kd.nl/2011/06/20/sedona-methode-emotionele-blokkade-kraker/Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest