Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Burning Man in Nederland enorm gewild

/
/
/
5077 Views

In de Amerikaansestaat Nevada wordt jaarlijks het indrukwekkende festival Burning Man georganiseerd. Dit is niet zomaar een festival, misschien kun je het zelfs niet eens als zodanig beschrijven. Het is een evenement dat zijn weerga niet kent. Een grote diversiteit aan activiteiten vindt plaats, waarbij niets te gek lijkt te zijn. De outfits die de deelnemers dragen zijn vaak zeer opvallend en daarnaast vinden er waanzinnige feesten plaats, is er ruimte voor een diversiteit aan kunstvormen en vind je er de meest uiteenlopende voertuigen. Eigenlijk een belevenis die je een keer meegemaakt dient te hebben. Menig reisprogramma heeft er op tv al eens verlag van gedaan, maar het gevoel dat je krijgt als je erbij bent, dien je toch echt zelf te beleven!

 

En dat was meer mogelijk dan ooit, want Burning Man wordt nu ook in ons land georganiseerd. Jammer is alleen dat het evenement al volledig uitverkocht is, ondanks de niet geringe toegangsprijzen die gehanteerd worden! Maar dat je er niet naar Nevada voor hoefde af te reizen, heeft er wellicht voor gezorgd dat ook hier de toegangskaarten over de toonbank vlogen. Ben je in het gelukkige bezit van een entreekaart, dan ga je ongetwijfeld een vrijwel niet te evenaren festival bijwonen. Heb je geen kaartje? Hoop dan dat Burning Man ons land vaker aan gaat doen en wees er dan als de kippen bij!

 

Meer informatie: KLIK HIER

 

 

 

 

 


Tags: , ,
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest