Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Astrologie – De hemel van april 2016

/
/
/
666 Views

Wat vertelt de astrologische hemel ons over de energie van de gebeurtenissen in de komende maand?

 

Deze maand april heeft als thema’s vernieuwing en bestendiging. Dat betekent dat er niet zomaar losse flodders worden gelost, maar dat initiatieven ook daadwerkelijk gerealiseerd worden. Omdat de planeet Mars retrograde gaat lopen, kan het voorkomen dat het razende tempo eruit gaat. Er komt een nieuwe planning die veel realistischer is en meer kans van slagen heeft.

 

Door Elodie Hunting

 

Ram: zet een grote stap

Je hebt er zin in en begint vol enthousiasme aan een nieuwe fase in je leven. Plezier staat voor jou op de eerste plaats. Even geen moeilijke kwesties want die raken je nauwelijks. Je bent uitermate positief ingesteld. Zelfliefde is niet langer iets waar je over nadenkt of praat, maar iets wat je praktiseert. Je kiest heel duidelijk voor jezelf en zet dat zonder enig schuldgevoel neer. Je bent erg trots op een nieuwe creatie uit eigen koker.

Je hebt een duidelijk en onderbouwd doel voor ogen en je zet een grote, concrete stap om dat waar te maken. Anderen nemen een voorbeeld aan jou, maar dat wijs je af. Je wilt geen volgers en vindt dat iedereen vooral zelf moet nadenken.

 

Stier: vraag advies

In deze maand april zit je in een spanningsveld tussen je werk en je relatie. Op beide vlakken heb jij verantwoordelijkheden en zit men op jou te wachten. Je gaat steeds meer merken dat je niet aan deze verwachtingen kunt voldoen, en denkt dat je een keuze moet maken. Dit proces herleid je makkelijk terug naar je verleden, want je kent dit van vroeger. Toen verloor jij jezelf helemaal en was je niet echt aanwezig met je bewustzijn. Nu kun je dat anders aanpakken door bij jezelf na te gaan wat goed voor jou is, en hoe je deze lastige kwestie om kunt draaien in iets positiefs. Laat je daarbij vooral adviseren door een goede vriend(in) of je partner. Ze geven je net dat perspectief waar je zelf niet op komt.

 

Tweelingen: creatieve bron aanboren

Het wordt een bewogen maand voor jou omdat er allerlei onverwachte dingen gebeuren. Je kunt niet anders dan vernieuwen en wordt geconfronteerd met zaken in je leven, waarmee je achterloopt op de moderne tijd. Je merkt dat je ondanks je beweeglijkheid, toch vastgeroeste ideeën hebt. Het is tijd om sommige overtuigingen overboord te gooien, maar niet alle! Het is de bedoeling dat je onderzoekt welke van je normen en waarden voor jou belangrijk en waar zijn. Niet alles wat ‘oud’ is, is slecht. Je boort een behoorlijke creatieve bron in jezelf aan en dat geeft een goed gevoel. Juist omdat er nu onverwachte dingen gebeuren waarop je je niet kunt voorbereiden is je groeiende improvisatietalent van onschatbare waarde.

 

Kreeft: middenin transformatie

Dit wordt een intensieve maand voor jou, Kreeft. Je kunt je ogen niet meer sluiten en doen alsof er niets aan de hand is. Want er is van alles aan de hand! Het proces waar je inzit, verdiept zich enorm deze maand en dat kan je op momenten wanhopig maken omdat je de uitweg niet meer ziet. Juist dan komt het aan op vertrouwen. De I Tjing zegt niet voor niets: iets wat op zijn hoogtepunt is, kan alleen maar omslaan in het tegendeel. Alles is altijd in beweging en daar moet je op vertrouwen. Je zit middenin een transformatie en je leert jezelf nog beter kennen. Een tip voor deze maand is: denk vooral aan jezelf! Als je teveel voor anderen gaat zorgen, gaat je energie alle kanten uit maar de transformatie gaat door. Door je energie te richten behaal je een maximaal resultaat en dat verdien je!

 

Leeuw: geef je eraan over

Jouw sterrenbeeld is een vuurteken en dat houdt in dat je meestal over veel energie beschikt. Dat geldt zeker voor deze maand. Je hebt je blik gericht op je toekomst en ziet dat erg rooskleurig in. Vol zelfvertrouwen sluit je het verleden af en zet je de eerste stap in je nieuwe leven. Een nieuwe studie die over zingeving gaat, geeft je een frisse blik op je leven en biedt nieuwe perspectieven. Vol enthousiasme stort jij je hierin. Kinderen spelen ook een rol in maart. Ze hebben een positieve invloed op jouw levenslust en maken het kind in jezelf wakker. Denk niet te veel na, maar geef je eraan over. Waarom zou je dat niet doen? Ook een (verre) vakantie behoort tot de mogelijkheden. Uit je comfortzone kun jij je beslommeringen goed relativeren en dat geeft een zekere rust.

 

Maagd: je eigen verdienste oogsten

Je bent wat nerveus deze maand omdat er in korte tijd allerlei vernieuwingen zijn. Je hebt een lange voorbereidingstijd gehad en nu gaat het werkelijkheid worden. Dit heeft vooral met je werk te maken of met de richting die jij je leven op wilt sturen. Regelmatig zal je een gevoel hebben alsof het allemaal ‘bedoeld’ is. Alsof het zo moest zijn. Het geeft je een goed gevoel en dit is nog maar het begin van een nieuwe weg waarin er veel groeimogelijkheden zijn. Het doet je goed en je kunt in al je bescheidenheid bijna niet geloven dat je dit allemaal toevalt. Toch is het echt je eigen verdienste. Je zit goed in je vel en kwaaltjes waar je normaal gesproken last van hebt, zijn nagenoeg verdwenen. Laat je echter niet meeslepen in dit succes maar blijf realistisch. Dat moet jou als Maagd zeker lukken.

 

Weegschaal: leer nee zeggen

Jouw aandacht gaat naar je gezin en/of je familie. Daar voel jij je veilig en daar krijg je de rust die je nodig hebt. Zorg ervoor dat je in je agenda tijd inruimt om even niks te hoeven en bijvoorbeeld gewoon zinloos op de bank te liggen. Mediteer je regelmatig? Dan geeft dat je de ontspanning van geest. Het gaat erom dat je niet te veel dingen doet die moeten. Want aan de andere kant eist jouw sociale leven je op. Je rent van vergadering naar vergadering, wilt al je vriendinnen bellen en aanwezig zijn op feestjes, borrels en bijeenkomsten. Waarom? In deze maand kun je niet anders dan prioriteiten stellen, ten behoeve van je eigen gemoedsrust. Niet de buitenwereld, maar jíj bepaalt hoe je dag eruitziet. Nee zeggen mag je gaan leren. En dat valt als Weegschaal lang niet altijd mee.

 

Schorpioen: sta voor diepste overtuiging

Als Schorpioen houd jij je graag schuil en houd je niet zo van aandacht. Je bent liever onzichtbaar zodat je alles wat er om je heen gebeurt, goed kunt observeren. In deze maand kan dat vaak niet. Je moet meer naar buiten treden en zichtbaar zijn voor de mensen om je heen. De reden waarom dit gebeurt is rechtvaardigheid. Zodra je ziet dat er een dierbare onrechtvaardig wordt behandeld, spring jij op de bres. Het is niet jouw stijl om dat met veel wapengekletter te doen, want jij bent beheerst. Je zegt niet veel, maar als je dan iets zegt… Feilloos leg je de vinger op de zere plek. Dit is een goede maand om te gaan staan voor je diepste overtuigingen. Ze raken je emotioneel en dat is precies de brandstof die je nodig hebt om te gaan staan! Onverschrokken en onverbiddelijk.

 

Boogschutter: maak afspraken

Het gaat deze maand vooral om jouw zekerheden. Natuurlijk is er niets zeker in het leven, maar sommige zaken kun je wel regelen. Denk aan materiële zekerheid en je financiën. Je hebt bepaalde wensen en daar hangt een prijskaartje aan. Maar je ziet ook in dat je wel tot in de eeuwigheid kunt blijven dromen, maar dat er niets gebeurt als je je dromen niet tastbaar en concreet maakt. Je kondigt enthousiast je plannen aan, en daar blijft het vaak bij. Zo niet deze maand! Je committeert je aan je eigen plannen en maakt afspraken waar jij je aan kunt houden. Dat kan een aardige duit kosten, maar dat is het jou wel waard. Je schept de voorwaarden voor het laten slagen van je plan. De hulp van een Maagd komt nu zeer goed van pas en is eigenlijk wel onmisbaar.

 

Steenbok: neem afstand

Je voelt hoe een bepaalde innerlijke spanning zich opbouwt in je. Je bent daar niet heel open over, maar mensen om je heen merken het wel aan je. Het ligt allemaal erg gevoelig en je weet je niet goed raad met de emoties die door je heen gaan. Je herkent het sterk vanuit je jeugd en ziet hoe je verstrikt raakt in oude patronen. Deze passen niet meer in je huidige leven en moeten getransformeerd worden naar nieuwe patronen. Zet er geen druk op, maar kijk wat er wil gebeuren. Door een toeschouwer te zijn van je eigen proces neem je meer afstand en kun je beter anticiperen. Op momenten voel jij je eenzaam, maar je snapt ook wel dat je dit zelf veroorzaakt. En dat het nodig is om door te dringen tot de kern. Pas daarna kun je meer open zijn naar iemand die je vertrouwt.

 

Waterman: laat je uitdagen

Communicatie. Iedereen weet dat communicatie zeer belangrijk is, en deze maand draait voor jou alles hierom. Waterman is een luchtteken en daarom goed bekend met communiceren. Je doet het graag en op grote schaal. Maar praat je weleens over je eigen zielenroerselen? Dat is niet echt iets voor een Waterman. Jij houdt het liever wat afstandelijker en bent niet zo open over je gevoelens en diepste gedachten. In april word je regelmatig uitgedaagd om dat wel te doen. Om te laten horen welke baanbrekende ideeën je hebt bedacht om tot een radicale verandering te komen. En vooral ook wat ze met jou te maken hebben. Je hebt een creatieve en inventieve geest en die moet vooral waaien in april. Je wordt gevraagd om iets neer te zetten waar je je stempel op mag drukken.

 

Vissen: blijf trouw aan je geloof

Ook al belooft de buitenwereld jou gouden bergen, jij blijft lekker thuis. Je wilt ook even niet veranderen of aanpassen. Je duikt in je verleden op zoek naar de rode draad van je actuele thema. Dat doe je niet feitelijk, maar aan de hand van de beelden en gevoelens die je hebt. Je laat je meevoeren naar de oorsprong. Die kan heel goed verder weg liggen dan je huidige aardse leven. Als Vissen ben je een onverbeterlijke romanticus en dat geldt zeker voor deze maand. De liefde is de bron waar jij je aan voedt en waar je je geborgen in voelt. Laat je niet van de wijs brengen door feitelijkheden of opgelegd moraal, maar blijf trouw aan waar jij in gelooft. Muziek en kunst zijn nu balsem voor de ziel.

 

Meer: www.elodiehunting.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest