Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Albert Einstein had geen gelijk volgens TU Delft

/
/
/
369 Views

Toen in 1935 Albert Einstein zich afvroeg of twee deeltjes rechtsreeks met elkaar in verbinding kunnen staan, zelfs als een daarvan zich aan de andere kant van de Melkweg bevindt, was zijn uitkomst dat dit niet mogelijk is. Tachtig jaar na dato bewijst een groep wetenschappers van de TU Delft dat dit wel kan.

In het wetenschappelijke tijdschrift Nature zijn de bevindingen gepubliceerd. De wetenschappers toonden aan dat elektronen in twee diamanten, gescheiden van elkaar door 1,3 km campus, echt een onzichtbare verbinding kunnen hebben. Een soort teleportatie dus.

Meer: https://www.tudelft.nl/2015/tu-delft/einsteins-ongelijk-delfts-experiment-beeindigt-80-jaar-oude-discussie/#:~:text=Precies%20tachtig%20jaar%20later%20laat,en%20instantane%20verbinding%20kunnen%20hebben.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest