Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Extra: film over transformatieve yoga

/
/
/
466 Views

In het aprilnummer staat een Yoga Special, met onder andere een artikel over transformatieve yoga. Als extra bieden we je hier op de site een Gedraaide hoofd-knie houding (Parivrtta janu sirsasana). Deze houding uit de transformatieve yoga van Ganga Hoogendoorn werkt ontladend. Zowel op lichamelijk (eten & drinken) als emotioneel gebied (angst, boosheid, stress) worden gifstoffen uitgescheiden. Wat betreft de fysieke impact: het regelmatig doen van deze houding kan de conditie verbeteren van mensen met astma, hooikoorts, bronchitis en allergieën. Bovendien is er een positieve impact op alle organen van de buik en het middenrif. De rug wordt flexibel.

 

Voor een volledige uitleg: Transformatieve yoga van Ganga Hoogendoorn (uitgeverij AnkhHermes, ISBN 9789020211399)

 

 


Tags:
Meer van: