Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

‘Gaat de reis van mijn dochter door?’ – Voorspellen met uurhoekastrologie

/
/
/
311 Views

Is het mogelijk om met astrologie concrete voorspellingen te doen? Als we het over voorspellen hebben, willen we dit natuurlijk zo concreet als maar mogelijk is. En niet brede spectrum of algemeen, want die kunnen ook wel zonder de hulp van astrologie worden gemaakt.

 

Door Willem Simmers

.

Astrologie kan verschillende manieren geraadpleegd worden. De meest gebruikte methode is die waarbij de astroloog een uitleg/duiding geeft van iemands geboortehoroscoop. Daarvoor gaat hij of zij uit van de datum, tijd en plaats van geboorte. Een ervaren westers georiënteerde astroloog kan daarmee verbluffende inzichten geven omtrent het karakter, sterke en zwakke punten, talenten en de sturende werking van allerlei psychologische mechanismen. Bovendien is het mogelijk om een grove schets te geven van het al dan niet de wind mee hebben in een toekomstige periode. De doorgewinterde astroloog is zich daarbij bewust van de draagkracht van suggesties. Een eventueel lastig ogende toekomstige fase belicht hij of zij dan op een manier die op geen enkele manier angst aanwakkert, zodat de cliënt deze fase kan accepteren.

Met de Indiase astrologie stelt de astroloog het toekomstbeeld nog iets scherper. Anders dan in de westerse astrologie ligt hier meer het accent op lot en bestemming. Maar ook vanuit deze invalshoek blijft het bij achtergronden en zaken die te maken hebben met – eigen aan de Indiase astrologie – krediet uit vorige levens en het aangeven van de specifieke talenten waarmee we ons brood kunnen verdienen.

Een concrete, zwart-wit voorspelling lukt niet op basis van een ruwe toekomstschets. De geboortehoroscoop – noch de westerse noch de Indiase variant – leent zich daar voor. Sterker nog, dat is onmogelijk. In je geboortehoroscoop staat bijvoorbeeld niet dat de raddraaier van je buurt volgende week een deuk in je auto rijdt met zijn scooter. En ook niet dat je kat volgende week na dagen teruggevonden wordt. Hetzelfde geldt voor gebeurtenissen in de wereld.

 

Uurhoekastrologie

Zijn concrete voorspellingen dan onmogelijk? Nee, er bestaat wel een astrologische tak waarmee zeer concrete voorspellingen gedaan kunnen worden. Het gaat dan over de uurhoekastrologie. De persoonlijke geboortehoroscoop is hierbij niet nodig. Het werkt als volgt. Stel je wilt antwoord de vraag: ‘Is de tweedehands auto die ik op het oog heb goed, of koop ik een kat in de zak?’ Je belt of mailt een astroloog en legt hem je vraag voor. Deze noteert behalve de datum, het exacte tijdstip en de plaats van het moment waarop voor hem/haar de vraag helemaal duidelijk is (de geboorte van een vraag) en gebruikt deze gegevens om daarmee een horoscoop op te stellen. Met deze horoscoop kan een astroloog je dan exact voorspellen of het een goede auto is of een barrel.

Kortom, om te voorspellen met astrologie is het per se nodig dat er een specifieke vraag wordt gesteld om een zo specifiek mogelijk antwoord te krijgen.

Zou je nu een vraag stellen als ‘wat gebeurt er in januari 2015?’, dan zal de wedervraag van een geoefend astroloog zijn: Wat wil je daar omtrent weten? Bij jou thuis of in Cuba? Met de walvissen in de baai van Mexico of je oudste zoon? Op politiek gebied? Religieus? Of wil je weten wat de AEX in die maand gaat doen?

In feite kan elke heldere toegespitste vraag met deze methode, de uurhoekastrologie, worden beantwoord. ‘Gaat de reis van mijn dochter door? Heeft deze relatie nog toekomst? Wordt ik aangenomen voor de baan waarop ik heb gesolliciteerd? Is dit een geschikt huis om te kopen?’ etc.

Je kunt tegenwerpen dat je hiermee altijd 50 procent kans hebt het bij het goede eind te hebben, maar ook meer complexe vragen kunnen met de uurhoekastrologie juist worden beantwoord. Bijvoorbeeld: Mijn zus trouwt, maar mijn andere zus is niet uitgenodigd voor het feest. Wat is er aan de hand, wat speelt hier allemaal en als ik naar het feest ga, zal dit de band schaden met de zus die niet is uitgenodigd? Wat moet ik doen?

De uurhoekhoroscoop kan feilloos aangeven wat er speelt en op al deze vragen een helder antwoord geven. Belangrijk daarbij is uiteraard dat de astroloog hierbij geen ethische grenzen overtreedt of ongevraagde adviezen gaat geven.

 

Rijk worden

Normaal gesproken kan een astroloog een duidelijk antwoord geven op een vraag als: ‘Morgen moet Roger Federer het opnemen tegen X. Als ik mijn geld inzet op Federer win ik dan de pot?’ Binnen de uurhoekastrologie bestaan er technieken waarmee op deze vraag een antwoord kan worden gegeven. Dit is echter wél een vraag die bijzonder vatbaar is voor een dubbele bodem. De keren dat ik mezelf dergelijke vragen stelde, waren de antwoorden honderd procent juist. Ik zou hier dus zomaar heel rijk mee kunnen worden. Toen ik mezelf deze vragen stelde, was dat echter niet zo zeer vanwege het geld dat ik er mee kon winnen, maar omdat ik, als fan van Federer, gewoon graag wilde weten of hij zou winnen. Het moment dat een dergelijke vraag zich vrijwel spontaan aandient is cruciaal. Het is namelijk de intentie die de doorslag geeft of een uurhoekhoroscoop klopt of niet. Dit is misschien moeilijk om te begrijpen, maar de intentie is niet alleen de essentie maar ook het ‘geheim’ van de uurhoekastrologie. We kunnen er allerlei theorieën op loslaten om te achterhalen waarom dat zo is, maar de beste verklaring die ik tot nu toe hiervoor heb kunnen vinden, is dat wanneer je een vraag stelt vanuit je hart er een automatische verbondenheid is met het geheel. De planeten en sterrenbeelden die hier uiteraard onderdeel van zijn, tonen je dan wat je hart al weet, maar waartoe je nog geen toegang toe had.

Ben je bij het stellen van je vraag enkel verbonden met je cashflow dan zet je, bij wijze van spreken, de wekker om met een uurhoek de buit binnen te halen. Dan resoneer je niet met het geheel en geeft de uurhoekhoroscoop ook geen betrouwbare informatie.

Dit is wat mij betreft de ‘schoonheid’ van de uurhoekastrologie. Het laat zien dat je, wanneer je met voorbedachte rade te werk gaat, geen antwoorden zult krijgen waarmee je je voordeel kunt doen. Een vraag gesteld vanuit oprechte betrokkenheid levert een horoscoop waarmee je het antwoord op een presenteerblaadje krijgt aangereikt.

Willem Simmers is gespecialiseerd uurhoekastroloog en schreef hierover recent het boek ‘Voorspellende astrologie’. Meer info: www.hajefa.nl en www.willemsimmers.nl.

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest