Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mercurius loopt retrograde: let op je pc en mobiel!

/
/
/
188 Views

Ook last van gedoe met computers, fietsen, auto’s, geannuleerde afspraken of iets waarmee je communiceert of je verplaatst?

Tussen 4 en 26 oktober loopt de planeet Mercurius retrograde, zoals astrologen dat zeggen. Het lijkt aan de hemel  alsof hij terug loopt.

Mercurius of Hermes is de god van de handel, communicatie en logistiek. Als deze zo retrograde loopt – ca twee keer per jaar een paar weken – gaat er met communicatie makkelijk wat mis: pc’s gaan stuk en afpraken worden geannuleerd meer dan in de rest van het jaar. Een oud mobieltje of pc gaat in deze periode eerder stuk.

Soms werkt de retrograde ook in je voordeel: als al langere tijd iets niet werkte of niet lukte, kan het nu gebeuren dat je het toch voor elkaar krijgt.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest