Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Soul Healing Miracles avond in Amsterdam, 6 dec.

/
/
/
196 Views

Vrijdag 6 december om 20.00 uur wordt in het Mirror Centre, Ter Gouwstraat 3 in Amsterdam een Soul Healing Miracles avond gehouden.

Deelname op basis van donatie. Ervaar de kracht van zielenheling en -zegening waarmee zielenheling wonderen gecreëerd kunnen worden. Healing met de kracht van de ziel helpen om gezondheid, relaties, financiën en meer te transformeren.

Tijdens deze zielenhelingavond zal Master Francisco zegeningen geven met verschillende spirituele geschenken voor zielenheling, waaronder Divine Soulsong (goddelijke zielenzang), Divine Healing Hands (goddelijke helende handen), Divine Soul Healing Soul Mind Body Transplants (goddelijke zielenheling ziel geest en lichaam transplantaten) en meer. Goddelijke zielenheling wordt ons gegeven om de mensheid te helpen in deze periode van intense reiniging en overgang op Moeder Aarde.

Lees meer op www.lovepeaceharmony.nl.

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest