Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Driedaagse I See You retraite ‘Door het vuur’, Oud & Nieuw 30 dec. 2013 – 1 jan. 2014

/
/
/
213 Views

Waar ga jij voor door het vuur?

Waar gaat je hart sneller van kloppen?
Wat ga je achter je laten om het leven
van je dromen te verwezenlijken?
Door middel van sjamanistische rituelen en de krachtige tribe
van De Gewijde Reis kan je grote stappen in je ontwikkeling maken. We benutten de jaarwisseling om écht afscheid te nemen van het oude met despacho, vergevingsrituelen, Licht van Compassie en Tribal Trancedance. We verwelkomen het nieuwe door middel van een Lichtceremonie, een heerlijk dansfeest met DJ le Fabre, heartdancing in het nieuwe jaar en als afsluiter een vuurloop! Prachtige basic locatie aan het bos en IJsselmeer. Geen vuurwerk en alcohol, wel diepgang en hartsverbinding. Let op: maximaal 75 deelnemers.
Bijdrage: 225 euro (3 dagen incl. maaltijden, excl. 2 overnachtingen à 25 euro per nacht). Bestel je toegang tot deze prachtige retraite via: www.degewijdereis.nl/winkel.

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest