Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aumm Instituut: Heling van (vroeg) trauma, 21-26 dec.

/
/
/
196 Views

Kerstworkshop met Omkar en Divyam 

Onderzoeken en helen wat je blokkeert om te leven zoals het voor jou oorspronkelijk bedoeld is. Ergens is iets mis gegaan – door trauma, door conditionering of overbelasting. Vaak al zeer vroeg, bij de geboorte of in de eerste levensjaren. Je hebt daardoor overlevingsstrategieën gecreëerd waardoor je geen keuze lijkt te hebben in de manieren van aanpakken van de problemen van nu. Je lichaam reageert onbewust op prikkels en emoties, het zelfregulerend vermogen is verstoord en je reacties worden gestuurd door oude indrukken. We zullen naast Primal Rebirth therapie werken met basiselementen uit de traumatherapie (SE en Primal Somatic Trauma heling) zoals hulpbronnen, vertragen, felt sense, penduleren, ontlading, integratie en meditatie.

De warm water rebirthing zal in stilte zijn, zodat het een diepe meditatieve ervaring kan worden en o.a. het geboortetrauma kan helen. Terug naar je essentie. De kerstdag zullen we voor een deel in het wit doorbrengen, de kleur voor meditatie en rust. Op 2e Kerstdag eindigen we rond 1 uur, dus je hebt ook tijd voor familie en vrienden.

Info: www.aumm.nl of bel 0595 423023


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest