Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Stilte-retraite Mindfulness en Meditatie

/
/
/
188 Views

Ik nodig je uit een weekend te stoppen met je dagelijkse bezigheden en te oefenen in aandachtig zijn, niet-oordelen en bewust-zijn. We zullen op veel verschillende manieren mediteren, bewegend, zittend, lopend, ademend, etend. Daarnaast is er tijd en aandacht voor het uitwisselen van ervaring en het stellen van vragen. Deze retraite staat in het teken van meditatie met als basis mindfulness: vanuit een nieuwsgierige, open en milde aandacht zijn met wat zich aandient. Behalve de momenten van uitwisseling en informatie zijn we in stilte.

De begeleiding is in handen van Marjorie Gosen

Data: 6-8 dec; locatie: Kuuroord De Schouw. Prijs vanaf 305,- euro, inclusief heerlijke bio-vega maaltijden!

Info en aanmelding : www.wordenwiejebent.com.

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest