Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kundalini vanuit het licht, 30 november en 1 december Utrecht

/
/
/
573 Views

In onze unieke kundalini workshop met geleide gechannelde meditaties:

 • leer je de eerste stappen in het opwekken van het prachtige spirituele kundalini licht
 • kan je deze energie concreet en krachtig ervaren
 • begint vanzelf een proces van reiniging
 • wordt je spirituele vibratie verhoogd
 • kan je glimpen krijgen van de verlichte staat van een ontwaakte kundalini

De processen en meditaties zijn ons doorgegeven door geascendeerde meesters Phylos en Saint Germain. Dit weekend is als losstaande workshop te volgen. Als je de smaak te pakken hebt, kan je doorgaan met het hele traject: 9 weekenden verspreid over twee jaar. Ons verdere programma: Feestelijke lichtdag op 3 november, Open je hogere geest (pijnappelklier) op 9 en 10 november, Breng een Soul Mate in je leven op 25 en 26 januari en Gezondheid en heling op 22 en 23 maart. Froukje Buma en Jeroen Kuyper, www.israna.nl, 0521-344653.

 


Tags:

Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest